Něco z lesa

Tak dnes jsem se kolem sedmé utrhl a že si půjdu zahledat ne nedalekou louku.Času mám teď málo tak jsem se nechtěl nikam trmácet.Okolo louky jsem jen projel a přijel na okraj Lokte.Vzhledem k času jsem si řekl že žádný lítání ale pěkně kousek po kousku to budu luxovat.Tohle padlo hned na začátku pak pár mincí jeden pouťák a na závěr jsem vydoloval nějakou hlaveň z pod kořene.Ten rejpanec mě tam s..e ale nejsem si vědom že bych to udělal já.No i tak potěšil.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Anhänger aus Münzen (5 Meinungen), Münzschmuck/Produkte (2 Meinungen) : Anhänger aus Münzen, Riciric: Anhänger aus Münzen, : Münzschmuck/Produkte, GATTO: Münzschmuck/Produkte, Rychard: Anhänger aus Münzen, nikamov: Anhänger aus Münzen, srstka: Anhänger aus Münzen

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Něco z lesa
Něco z lesa
Něco z lesa
Něco z lesa
Něco z lesa
Něco z lesa
Něco z lesa

Fundumstände

Lokalität:Karlovarský kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:2 cm
Verwendeter Detektor:Fisher
12 Stimmen
12 Stimmen
angezeigt:
1428x,
Kommentare:
2,
Finder:
Karlos76 Karlos76
Fotografiert:
der 24. Juni 2017,
Eingefügt:
der 24. Juni 2017

Kommentare

loupal si mi perníček v Lokti.... a podařilo se... jsem byl taky trochu zahledat... auto jsem nechal zase u zastávky jako minule ale šel jsem dolů podle silnice.. pěknej zvoneček jsem vyhrábnul...

Já to nechal hned na kraji.A jen tak kolem auta jsem chodil.Na té druhé je trochu vidět dodávka.Už se mi vícekrát vyplatilo jít po zvířecí stezce.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben