NSDAP Feldbindenschloss für Politische Leiter

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: NSDAP (3 Meinungen) cobasico: NSDAP, kovboj78: NSDAP, GATTO: NSDAP

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

NSDAP Feldbindenschloss für Politische Leiter
NSDAP Feldbindenschloss für Politische Leiter
8 Stimmen
8 Stimmen
angezeigt:
2016x,
Kommentare:
17,
Finder:
Cartman Cartman
Fotografiert:
der 23. Januar 2018,
Eingefügt:
der 23. Januar 2018

Kommentare

Máš pro ně slabost? :-)

Cartmane máš pěkný nálezy ale tady je málokdo ocení
Tady se totiž nejvíce diskutuje nad hellerama,štítkama ze zemědělských strojů,jazykama z napaječek atd atd páč jsou za to body. A taky nad šrotem,toho jsou tady hromady

Děkuji Gringo. Já to dělám taky tak trochu pro sebe.. Už dlouho si chci nálezy nafotit a nikdy se mi do toho nechtělo. Tak to po kouskách fotím a dávám to i sem, protože by se to třeba mohlo někomu líbit. Jen mě trochu mrzí, že se sem nedávaj půdovky.. O palce nijak zvlášť nestojím a ani za určováním se nehoním :-) Jestli se Ti moje příspěvky líbí, sleduj dál.. Budu se snažit fotit každej den něco dalšího. Snad nezlenivím o:-)

gringo, že sem teda lezeš ??? :,-( Cartman- máš moc pěkné nálezy ,jestli to jsou tedy kopané nálezy ... nepíšeš k tomu ani čárku, ani jsou-li artefakty kopaný,nebo ne a nevyplňuješ nálezové info -hloubka,kraj...atd....

Tak kraj vyplňovat nebudu, to je asi logický ;-) Navíc u takhle tuctových věcí je asi jedno jestli jsou z Prahy, nebo z Plzně :-) Nic se mi vyplňovat nechce a psát k tomu taky ne, když je to zbytečný.. Hloubku nálezu vyplňovat u věcí z druhý války je asi taky na nic.. Většinou to je "na vrchu". Půdovky sem nedávám, ale to je asi z fotek patrný. Zrovna tahle přezka fakt na půdu nevypadá :-D

O.K. :-D samozřejmě nemusíš,není to povinnost a každého věc .....a kraje jsou veeliké :-D.....pěkný kousky máš ;-)

Parádní kousky !!!
:-O :-O :-O
;-)

nikamov: Já jsem z kraje přemaličkýho! Já kdybych sem napsal kraj, hned ví každej kde bydlím :-D

Máš mě na svědomí, člověče :-O :-O

nikamov a ještě by mohl doplnit velikost svýho ocasu ne?
Lezu sem protože se rád podívám na pěkný kousky.Bohužel se musím denně proplétat sračkama co sem lidi lepí jak o závod a ostatní jim za ten bordel dávaj palečky aby měli bodíky

Gringo: Pobavilo, máš za to ode mě paleček :-D :-D Vážně myslím, že tyhle věci, co sem dávám a budu dávat, nemaj velkou vypovídací hodnotu, a tak doplňovat hloubku nebo kraj nemá zhola žádnej smysl 8-)

Karlovarský ? Všechno krásný! By mě jen zajímalo, jak dlouho jsi to shromažďoval... To muselo dát docela práci, je tak?

Je tak :-) Hledám od roku 2008 :-) Mám tu i něco málo z výměn, protože knoflíky, mince a jiný drobotě měním za druhou válku.. Takže je možný, že tu někdo pozná nějakej svůj nález :-)

Dík! 2008 - to je slušná práce... Kdybych to u nás sbíral vod tý doby co to tenkrát vyrobili, tak nemám ani desetinu... Jste vy to tam v těch končinách holt "děti štěstěny"! :-D ;-)

Já jsem přejícnej člověk, snad se Ti zadaří a někde na Tebe ten správnej flek čeká :-)

Giovanni máš pravdu bude to lepší

Musím přiznat, že jsem vás i trochu zkoušel, poněvadž je dobré vědět, s kým člověk tráví čas. I já jsem jeden kropenac přidal, byť se nejedná o mé oblíbené období. Vesměs dobrý, prošli jste. :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben