Pochod Smrti

Vkládám tuto medaili i když není kopaná a asi to sem nepatří ale třeba to bude ispirace pro někoho z vás. Nedávno se u nás šel pochod smrti( Military Death March) tak sem se přihlásil do kategorie EXTREM a v Pátek večer ve 22.00 vyrazil na pochod dlouhý cca 70 km.Do cíle jsem dorazil v Sobotu v 16.00 a musím říct upřímně že sem si šáhnul na dno:) Jako odměnou za to byla tato medaile ale hlavně dobrý pocit. Jedná se o pochod na počest padlích žen a dětí v roce 1945 které byli nuceni tento pochod jít ale za uplně jiných podmínek:( Pro více ifo.
http://www.militarydeathmarch.com/MDM.php

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Jährliche Medaillen (1 Meinung), Kämpfen (1 Meinung), Militärische Artefakte - New Age (1 Meinung), Medaillen (1 Meinung), Abzeichen - UdSSR nach 1945 (1 Meinung) soma: Kämpfen, ajkabaris: Militärische Artefakte - New Age, wiky: Jährliche Medaillen, Vladis: Abzeichen - UdSSR nach 1945, Alisia: Medaillen

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Pochod Smrti
Pochod Smrti

Fundumstände

Lokalität:Jihočeský kraj
24 Stimmen
24 Stimmen
angezeigt:
2468x,
Kommentare:
19,
Finder:
Tomaso Tomaso
Fotografiert:
der 2. Mai 2017,
Eingefügt:
der 2. Mai 2017

Kommentare

Moloděc!! :-O ;-)

Tomaso, tohle je příspěvek do Klubu

Aha Omlouvám se :-(

Neva,Klarkon taky vkládnul :-D

A nezapomeňte ,že se běhá třeba Spartan.Iron man a další soutěže.Nezapomeňte,že to není tak dlouho,co tady jeden z nás psal,že chce smazat a vypadnout odtud,protože se sem vkládá kdejaká půdovka a harampádí z aukcí atp.Třeba bych tady mohl dát medaili taky.Nezlobte se ,ale taky mě to sere,že to není už o hledání detektorem.Kurva je mi blijno.

Máte pravdu neměl sem to sem dávat nepatří to sem! Ještě jednou se omlouvám a prosím admina o smazání.

Ta medaile je pěkně udělaná,líbí se mi.Já osobně nelituji 30 sekund života,strávených při prohlížení tohoto příspěvku a psaní komentáře :-)

Medaile je velmi pěkná,ale já si myslím,že to sem prostě opravdu nepatří.Možná by se mohla založit kategorie nekopané artefakty.,půdní nálezy.

Fakt je, že to patří do klubu. Na druhou stranu, ale tohle až zase není tak od věci a je důležité si připomínat takovéhle zrůdné události. Někdy se sem vkládají úplné pitomosti ze smetiště a skládek šrotu.
Tomaso - určitě máš dobrý pocit, že jsi to zvládnul. Člověk by měl poznat své možnosti a někdy si sáhnout na dno. Stopro Tě to posílilo. ;-)

..přesně, jak praví Slovan
- mladí už vnímají obě války jen jako film...

Jak psal nahoře Vari,mělo by to být jinde.Za sebe,já tyhle soutěže moc nemusím a ani nechápu smysl.Dokazovat si že jsem v něčem lepší jak druhý,to nemusím.Je mi jedno jestli je někdo lepší nebo horší než já.Často jsou tito lidé akorát nafoukaní blbečci,že jsou v něčem nejlepší. :-/

Kyl76 jaká soutěž?

Sto lidí, sto názorů. Každý si sám najděte ten svůj. ;-)
Oproti tomu, co se tady v poslední době objevuje, je tenhle příspěvek dobrý a užitečný. Je to ale pouze můj názor. Na znalecké a erudované komentáře jsou tady jiní a já jto respektuji. ;-)

Taky bych to radsi videl v klubu ale jinak se ztotoznuju se slovanem ,.)

Hering:Spartan,Iron man a další jakékoliv.

Mě se to líbí.A Kyl76 většinou to není dokázat ze je někdo lepší než druhý ale dokázat si sobě .... ;-).O tom jsou tyhle závody.Tím myslím amatérské. Tomaso jsi frajer ;-)

Kyl76 ale toto není žádná soutěž,Nejde o umístění,Medaile náleží každému kdo dorazí do cíle a navíc je to charitativní akce přímo související s koncem války tak proč ne? ;-)

Děkuji všem za pozitivní reakce! ;-) Dál to komentovat nebudu.Své už sem napsal a to že to někdo vůbec nepochopil tak s tím nic nenadělám. Ať se vám daří :-)

Beru to jako připomenutí hlavně těch žen.Dneska by mě zabylo asi 20 km.Ale na vojně sme sme tohle chodily běžně.Říkalo se tomu Cetvinská padesátka.A když člověk udělal průsertak dostal souběh služeb,Jednu padesátku skončil a druhou hned začal.Takže si v dvaceti hodinách našlápl 100km.Sloužil sem to takhle třikrát.Dobrej zabiják.Rota byla v sedmistech padesáti m.a nejvyší bod byl v skoro ve dvanácti stech.Náklad-kosa,sumka+60 včelek,bodák,baterka,pojítko.pouta,pití a psovod ještě vodítko,koš a jídlo a pití pro psa.V zimní výstroji se vším všudy člověk vážil o 20 kg víc.A jednou ti tenhle metál budou jěště závidět.Je to omezená série a na to abys ho získal si musel něco udělat. ;-) :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben