Překvápko

Ahoj, nedělní lov mě překvapil. Vyrazil jsem loupit Kvašákovi do revíru. Nic moc se nedělo osobně by mě zajímalo kam na to chodí � až cestou k auto,,jak jinak’’ se mi podařil tenhle reklamní zvonek z jízdního kola. Průměr 55 mm. Vcelku obyčejná věc, ale mě udělala radost pač je to z mého rodného městečka pod horami. Hned jak jsem ho vykopal, mi blesklo hlavou, že mi to jméno něco říká. A hle. Ještě se ve městě dochoval reklamní nápis na fasádě budovy. Všem lovu zdar a kopání zvláště

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Transportmittel - Fahrräder - Glocken (12 Meinungen)
petroff: Transportmittel - Fahrräder - Glocken, wiky: Transportmittel - Fahrräder - Glocken, Master2: Transportmittel - Fahrräder - Glocken, mita22: Transportmittel - Fahrräder - Glocken, SirMaik: Transportmittel - Fahrräder - Glocken, kovboj78: Transportmittel - Fahrräder - Glocken, Karinn: Transportmittel - Fahrräder - Glocken, eurohotdog: Transportmittel - Fahrräder - Glocken, RadekRy: Transportmittel - Fahrräder - Glocken, Kapsa: Transportmittel - Fahrräder - Glocken, Scarmasax: Transportmittel - Fahrräder - Glocken, KNAKER: Transportmittel - Fahrräder - Glocken, Stimme des Admins (?)

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Překvápko
Překvápko
Překvápko
Překvápko

Fundumstände

Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:20 cm
Verwendeter Detektor:Velleman CS-130
12 Stimmen
12 Stimmen
angezeigt:
830x,
Kommentare:
4,
Finder:
mita22 mita22
Fotografiert:
der 25. März 2021,
Eingefügt:
der 30. März 2021

Kommentare

Takové místní nálezy mám nejradši...gratulace

;-) :-D :-Dtak on mi sem jede loupit a pak si najde svoje město :-Dpěknej zvonek. ;-)ta psí známka je 1900 ? ;-)

Ta poslední koláž 👍👍 nemá chybu!

Kvašaku je to nečitelné.... ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben