Přezka

Na sobotu byla naplánovaná výprava, kterou se nám snažil překazit déšť. Nepočítal ale s tím, že jsme fanatici :)

Když jsem den předtím zkoumal ruské mapy, všiml jsem si jednoho zajímavého místa u Příbrami, kde dle záznamů měla pár dnů pobývat menší jednotka "koníčkárů".

Po příjezdu jsme zjistili, že kolega už kdysi v lese byl a potvrdil přítomnost nálezů po vojácích. Oblast, kde měli tábořit jsme našli poměrně rychle, což se nám obvykle nestává. Přímo na místě bylo vidět, že je zde už hledáno, ale to nic neznamená.

Asi po třech hodinách jsme se vydal každý na jinou stranu. Obtěžkán celťáky, kropenáči, a s plnou kapsou bordelu procházím oblast podél cesty. Detektor hlásí cíl. Na světlo přichází náboj. Po dvou krocích další cíl, tentokrát láhev od šampaňského. Asi o dva metry dál hlásí detektor další cíl, velký a vysoká vodivost. To bude další šampus, říkám si pro sebe, a pouštím se do kopání.

Jaké je mé překvapení, když těsně pod povrchem vykopu takovouhle fešandu. Je to moje druhá vycházková, tu první co jsem našel asi před deseti lety jsem překopl vejpůl.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Tschechoslowakei - Schnallen (15 Meinungen), Wanderschnalle für das Team (1 Meinung), Přezka - 1. Tschechoslowakisches Armeekorps (1 Meinung), Militärische Artefakte - New Age (1 Meinung) GATTO: Tschechoslowakei - Schnallen, lumberjack: Tschechoslowakei - Schnallen, 123Martin: Tschechoslowakei - Schnallen, nikamov: Tschechoslowakei - Schnallen, kamenozrout: Tschechoslowakei - Schnallen, Kroo: Tschechoslowakei - Schnallen, morgenmm: Tschechoslowakei - Schnallen, soma: Tschechoslowakei - Schnallen, suk58: Tschechoslowakei - Schnallen, Willard: Tschechoslowakei - Schnallen, kovboj78: Tschechoslowakei - Schnallen, : Tschechoslowakei - Schnallen, Rozik83: Tschechoslowakei - Schnallen, jarkan: Přezka - 1. Tschechoslowakisches Armeekorps, Pasek: Militärische Artefakte - New Age, Sacco16: Tschechoslowakei - Schnallen, Hofr61: Tschechoslowakei - Schnallen, REBEL1866: Wanderschnalle für das Team

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Přezka
Přezka
Přezka
Přezka
Přezka
Přezka

Fundumstände

Lokalität:Středočeský kraj
Bodenzustand:Nass
Fundtiefe:4 cm
Verwendeter Detektor:exporer se
16 Stimmen
16 Stimmen
angezeigt:
1362x,
Kommentare:
6,
Finder:
Lorne_Malvo Lorne_Malvo
Fotografiert:
der 9. November 2019,
Eingefügt:
der 11. November 2019

Kommentare

Nádherná!

Ano moc pekna.

Parádní Pavle :-O

Slišíte ..... to ticho ....... tak to tiše závidím :-) Gratulka. Přesně takovou sháním a kpnout ji, to je sen.

Díky za chválu 8-)

Tak nevím............to zařazení je podivné = Armádní sbor v SSSR používal přezky ruského typu........ :
http://www.beltbucklegallery.com/csr/armada-1945-1990/

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben