Přezka SS

Včera jsem se byl projít s detektorem v lese a padla tato přezka. Je to moje první SS přezka za celou dobu hledání a bohužel v železe. Radost vystřídalo zklamání proč nemohla být v hliníku. Tak snad příště :-)

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: SS (16 Meinungen)
Alex_112: SS, petroff: SS, Bandita: SS, Karinn: SS, GATTO: SS, Tvrdikja: SS, jatamitoda: SS, Souky: SS, Wladyslav: SS, T3mpl: SS, kacuro: SS, suk58: SS, Tom78: SS, wiky: SS, SirMaik: SS, Kapsa: SS, Stimme des Admins (?)

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Přezka SS
Přezka SS
Přezka SS
Přezka SS

Fundumstände

Lokalität:Liberecký kraj
Bodenzustand:Nass
Fundtiefe:15 cm
Verwendeter Detektor:XP Deus
7 Stimmen
7 Stimmen
angezeigt:
839x,
Kommentare:
8,
Finder:
Alex_112 Alex_112
Fotografiert:
der 27. Januar 2022,
Eingefügt:
der 28. Januar 2022

Kommentare

Pěkný kousek ale chudáček škoda stavů .

Viděl sem i horší zkus elektrolyzu třeba ještě bude o něco lepší

Nedavno jsem něco podobnýho pucoval a bylo to v tomto případě spíš horší než lepší.Pokud chceš aby zustala aspon tak jak je ted tak nechat vyschnout pár dní a pak ohřát a dat tomu hodně napít parafín nebo vosk.Mám pár takto ošetřených torz a funguje to. ;-)

Slabá lyza je dobrá ne na fest

Fidla má pravdu.lízou přijdeš o detaily ;-)

Já jedu železo jen nafta a wd olej a spokojenej

Jasný,zde o moc nejde ale ten vosk to aspon zafixuje a zavře.A výsledek je že vypadá tak jak vypadá ale nedrolí se a nerezne dál.A ta přední strana neni uplně k zahození a v podstatě budeš mít navždy nálezovej stav. ;-)

Díky chlapi za návody, už z ní stejně asi víc nedostanu. Prostě železná po 76 letech. Je vůbec div že ještě drží pohromadě. Určitě jsem na tom místě nebyl naposled. Ještě to tam pořádně proluxuju.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben