Prosím o pomoc s určením...

Na podzim jsem vykopla tuhle malou podkovičku. Není zatím očištěná. Nechala jsem si jí pro štěstí :-) Prosím pomůžete mi někdo s určením? Předem děkuji :-)

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Hufeisen (5 Meinungen), Reitsport (3 Meinungen), Hufeisen (2 Meinungen) GATTO: Reitsport, lumberjack: Hufeisen, : Reitsport, -SeniorCz-: Hufeisen, : Hufeisen, zpiple: Hufeisen, skarkis: Hufeisen, nadlacan: Hufeisen, Sonda710: Hufeisen, Mac: Reitsport

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Prosím o pomoc s určením...
Prosím o pomoc s určením...

Fundumstände

Lokalität:Královéhradecký kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:5 cm
Verwendeter Detektor:C.Scope
3 Stimmen
3 Stimmen
angezeigt:
768x,
Kommentare:
14,
Finder:
Sonda710 Sonda710
Fotografiert:
der 17. Oktober 2015,
Eingefügt:
der 30. März 2016

Kommentare

Když si tipnu 12-13 století, tak asi moc neprohádám. Ale jsou tu odborníci daleko větší. Jen mě zarazilo zařazení do novověku ;-)

lumberjack děkuji :-) Jsem totál nováček, dnes jsem vkládala poprvé... Zařadila jsem to do novověku? Hmm, tak to asi dle toho co píšete tak nebude :-)

Našel jsem kdysi stejnou a datovali mi prosím ji 1150-1250 ale počkej na někoho z kovářskejch. Každopádně v názorech na zařazení byl novověk a to by byla škoda. Hlavně ji dobře očistit, alébrž by jí byla vééélká škoda :-)

Zatracenej telefon, vlezlo mi tam nějaké prosím navíc :-(

A já si řekla, že to bude od oslíka nebo poníka či co :-) ale vzala jsem jí, beru spoustu věcí a doma v klidu přebírám :-) Našla jsem tady právě nějaké, které mi přišly podobné... Tak jsem to zkusila :-)
Jinak Prosím a Děkuji toho není nikdy dost :-)

Já si taky myslel, že je od osla a nakonec jsem byl za osla já :-D
A našel jsem ji kousek od Dohalic, tak jsou třeba z jedné hemelky, která si cválala okolo Hradce a ztrácela jednu podkovu za druhou (takže tam ještě dvě musejí být) :-D

Tak jsem se mrkla na tvoje nálezové radosti, poraď jak jí mám vyčistit abych jí neublížila :-) No tak to by klidně mohla být její... já jí našla kousek od Hořic :-)

Starší na našem území těžko najdeš. Vyčistit a ona ti to štěstí přinese

Waffen děkuji :-) Manžel mi pokaždé říká, že tahám domů bordel :-) Tak jsem zvědavá co řekne na tohle :-)

Krásná podkova, už to že ji máš, je veliké štěstí ;-) ;-) 8-)

Tenhle typ není až tak častý nález.Paráda po očistě bude dělat parádu. ;-) :-)

Teda s každým dalším komentářem od vás mám čím dál větší radost :-) V sobotu jdem s bráchou na další prochajdu ;-) tak jsem celá natěšená ;-)

Nejhezčí typ podkov, jaké se u nás dají najít

1000-1250. ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben