Protektorát Čechy a Morava

Angaben über die Münze

Identifizierte Münze: Protektorát Čechy a Morava (1939–1945) – 10 h (10 Haléř) (č. 1171) Protektorát Čechy a Morava (1939–1945) 10 h (10 Haléř)

Ansichten der Benutzer

Gebiet der Prägung: České území (1 Meinung)
Landesherr: Protektorát Čechy a Morava (1939–1945) (1 Meinung)
Prägungsjahr: 1941 (1 Meinung)
Nominal: 10 h (10 Haléř) (1 Meinung)
Material: Zinek (Zn) (1 Meinung)
Nr. der Münze: Protektorát Čechy a Morava (1939–1945) – 10 h (10 Haléř) (č. 1171) (1 Meinung) Bukajovec: 1171

Melden Sie sich an und helfen Sie, diese Münze zu bestimmen.

Fotografie

Protektorát Čechy a Morava
Protektorát Čechy a Morava

Fundumstände

Lokalität:Plzeňský kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:15 cm
Verwendeter Detektor:Minelab Vanquish 340
0 Stimmen
0 Stimmen
angezeigt:
521x,
Kommentare:
5,
Finder:
Bukajovec Bukajovec
Fotografiert:
der 22. März 2022,
Eingefügt:
der 22. März 2022

Kommentare

Ahoj, všimla jsem si, že sem teď sypeš jeden nález za druhým... Jen bych ráda podotkla, že katalog neslouží k vytváření osobní galerie toho, cos našel, ale měl by sloužit k poukázání na opravdu zřídkavé nebo velmi zajímavé nálezy. Proto prosím zvaž do budoucna, než příspěvek vložíš, kolik už takových v katalogu je. Desetníků už tu bude ke stovce, krejcárků a půlkrejcárků ještě více. Chápu, že z nich jako nálezce máš radost, ale svou fotogalerii si buduj kdyžtak nezávisle na katalogu. Předem díky za pochopení.

Je mi to jasný fotogalerii nebuduju 😁 spíš jsem přišel stránce na chuť tak jsem sem nahazel něco co mě osobně přišlo zajímavé...ale den ode dne zjišťuju jak tu badam že je to jak píšete že to není Facebook pro hledače...jsem tu novej venuju se tomu tak rok, dějepis mě nikdy nebral až teď ve 30 s detektorem v ruce 😁 takže se tu dá se říct s vama učím to, co jsem na dějepisech ve školách prospal 😁 ale galerii to ne to bych tu měl tak 300 složek od hřebíčků přes plíšky až já nvm po co silim z každého nálezu přál bych si znát příběh každýho kousků železa co najdu 😁

No trošku jste mi zkazila radost 😁😁 ale naprosto chápu a dekuju za upozornění 👍

Nenech si kazit radost z nálezů, jen měj na mysli, že tu původní idea byla "vybudovat" katalog nálezů. A prezentace by tomu měla odpovídat.
Skutečně není nutné sem dávat každý nález, na to asi stačí FB. V podstatě se tu lidé chlubí nebo žádají o pomoc, když nevědí :-) :-)

Na závěr klasické rady nováčkům....
Nález vždy očištěný, fotíme obě (minimálně) strany. Matný, jednobarevný podklad (ne bílý).
Ideální je denní světlo, nezkresluje.
K mincí není třeba přikládat metr, stejně se z toho moc nevyčte. Stačí v textu zmínit průměr.
U artefaktů jsou rozměry velmi důležité, u zapeklitých je třeba přidat i více info (váha, materiál, okolnosti nálezu atd.).
Nálezové fotky se hodí také, v případě vzácnějších nálezů předejdeš spekulacím o nákupu na Aukru. A na závěr můžeš klidně přidat hromadné foto nálezů nebo krajinku, to se tady toleruje.

Tak ať se ti pod cívkou daří ;-)

Jsi šikovný, radost jsem ti určitě zkazit nechtěla, věřím, že co přijde pod detektor, je dobrodružství a radost a kousek historie. To už je radost sama o sobě 😉 hodně štěstí při hledání a ať se ti daří. :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben