Prsten

Nález na poli.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: 13. Ringe andere (5 Meinungen), Ringe (2 Meinungen), 10. Ringe aus Bronze (2 Meinungen), 4. Dichtungsringe (2 Meinungen), 11. Ringe aus Messing (2 Meinungen), 16. mit Monogramm (1 Meinung)
s66: 10. Ringe aus Bronze, : 4. Dichtungsringe, somira: 10. Ringe aus Bronze, Stewensin: 11. Ringe aus Messing, GATTO: 13. Ringe andere, : 13. Ringe andere, Tomas2222: 13. Ringe andere, outback: Ringe, mraash: 13. Ringe andere, Enki: 11. Ringe aus Messing, petronius: 4. Dichtungsringe, sock: Ringe, : 13. Ringe andere, Wladyslav: 16. mit Monogramm, Stimme des Admins (?)

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Prsten
Prsten

Fundumstände

Lokalität:Karlovarský kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:5 cm
Verwendeter Detektor:Garrett 250 euro
13 Stimmen
13 Stimmen
angezeigt:
1066x,
Kommentare:
9,
Finder:
rony rony
Fotografiert:
der 6. Februar 2015,
Eingefügt:
der 6. Februar 2015

Kommentare

taky krásný ;-)

fotku si už zrcadlově překlopil?

pečetní jo?


lovci bodů v akci :-D

Pecatny tažko.

Cibulec : Nějak mi unikly Tvoje nálezy. Zatím pouze a jenom komentáře. Fakt si myslíš, že každý nový hledač, který tomuto koníčku propadne, musí hned rozpoznat a určit všechno co najde ? Každý tady se učil a někteří se učí pořád. Na těch bodech je to tak nějak založené, aby se každý snažil a tím i poznával. Zanech laskavě těch narážek a invektiv. Díky. ;-)

Slovan moje nálezy ti neunikly, žádný jsem tu nedával. Pouze a jenom komentáře,ale pár lidem jsem tu s určením pomohl.
Nový hledač? Jako pečetní prsten to neurčili noví hledači, ale tři co maj bodů habakuk, bodolovci.

Stačí se řídit tím, že co neznám, NEURČUJU. Opravil jsem tu narozdíl od tebe kravin dost, který lidi určili jen kvůli bodům.

Pečetní (s monogramem) by musel být rytý s obráceným (negativním) obrazem, aby písmena byla správně na otisku a ne na prstenu. V tomto případě je monogram ozdobou a originalitou prstenu. ;-)

Cibulec, je to od Tebe chválihodné, kraviny opravuj dál. Já si to na rozdíl od Tebe nemůžu dovolit. Nemám na to. Tedy v naprosté většině případů. Možná někdy ... ;-)

Taky jsem to určil jako pecetni je to špatně přiznávám

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben