Prsten z vyhlídky

Nejdřív se ze mě vydralo citoslovce úleku a údivu,následoval vulgarism oslovení velmi veselé paní.Žánej punc,je to prosťak.Ovšem to napětí při čištění prstenů mě fakt baví 🙂Ať se vám daří a pejpá to! Průměr 20mm,kategorii prstenů si netroufam bo materiálem si nejsem jist,

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: 11. Ringe aus Messing (2 Meinungen), Ringe (2 Meinungen), 2. Silber Ringe (1 Meinung), Die Kirche und die angewandte Kunst der Neuzeit (1 Meinung) cutora: Die Kirche und die angewandte Kunst der Neuzeit, poklady2: Ringe, Gorgo: Ringe, nastezce: 11. Ringe aus Messing, Najduvse: 11. Ringe aus Messing, Sudeten_Objekt88: 2. Silber Ringe

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Prsten z vyhlídky
Prsten z vyhlídky

Fundumstände

Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:12 cm
6 Stimmen
6 Stimmen
angezeigt:
831x,
Kommentare:
7,
Finder:
cutora cutora
Fotografiert:
der 27. September 2022,
Eingefügt:
der 27. September 2022

Kommentare

Podle fotek mě napadá pozlacené stříbro ;-)

No prosimtě neděs mě...večer to pročumnu silnou lupou :-)

Takhle slabej mě nenapadá jinej matroš. A ta práce je docela aušus. Podle toho letování i zdobení bych to šácnul na nějakej domoděl, nebo učňovskou práci, každopádně bez puncu. Ale to jen nechávám pracovat fantazii, všechno může bejt jinak ;-)

Barvu to má dobrou...
Nebude to nějaký nízkoryzostní?

Nikdo by neupravoval nebo

.... Prsten z obyčejného materiálu ;-)

Podle mě není opravovaný. To zdobení i zlacení jde až přes ten prasáckej letung. V praxi by to znamenalo, že by se zlatník musel po opravě praskliny znovu zabývat výzdobou a zlacením. Ale určitě by se před tím snažil důkladně zaretušovat sletované místo. Bude to domácí tvorba, nebo si v prváku zafušoval zlatnický učeň ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben