Rumcajs koule

Po dvouch měsících jsem se vydal do lesa u Krásonic kde se říká U Magdalény.Po čtyřkilometrovém máchání klackem ani jeden pípanec. Utěšoval jsem se aspoň krásnou přírodou a houbařkou která už sice patřila do muzea ale měla plný košík hříbků. Najednou nádhernej pípanec, pomyslel jsem si asi myslivec (nábojnice) dvakrát kopnu a najednou se vyvalila nádherná dvoucentimetrová koule jupijajej hned jsem začal přemýšlet kdo to asi vypálil a z čeho.....byla 5cm hluboko jako ty ostatní na useku 50x50 metrů. Podle starousedlíků tak kdysi táhl Napoleon, což možná dokazují tyhle nádherné koule.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Munition (4 Meinungen), Feuerwaffen Geschosse (2 Meinungen), Munition (1 Meinung), Militaria (1 Meinung) : Munition, : Munition, nadlacan: Munition, Schonauer: Munition, Bamii: Feuerwaffen Geschosse, kreuz: Feuerwaffen Geschosse, : Militaria, Ladik: Munition

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Rumcajs koule
Rumcajs koule
Rumcajs koule

Fundumstände

Lokalität:Vysočina
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:5 cm
Verwendeter Detektor:Blisstool
4 Stimmen
4 Stimmen
angezeigt:
581x,
Kommentare:
2,
Finder:
Pucmeloud Pucmeloud
Fotografiert:
der 3. August 2014,
Eingefügt:
der 3. August 2014

Kommentare

Sklizeň Nového koření....... :-D

gule do muskety ja to poznam :-/

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben