Smotaná lžíce

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Besteck und Geschirr (7 Meinungen)
kovboj78: Besteck und Geschirr, GATTO: Besteck und Geschirr, cobasico: Besteck und Geschirr, Sacco16: Besteck und Geschirr, nikamov: Besteck und Geschirr, REBEL1866: Besteck und Geschirr, lumberjack: Besteck und Geschirr, Stimme des Admins (?)

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Smotaná lžíce
Smotaná lžíce

Fundumstände

Lokalität:Středočeský kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:15 cm
5 Stimmen
5 Stimmen
angezeigt:
830x,
Kommentare:
13,
Finder:
Majowec Majowec
Fotografiert:
der 5. Februar 2020,
Eingefügt:
der 5. Februar 2020

Kommentare

áno, ozaj parádní luxus propálenej od smažky

Proč to dáváš do katalogu? jsem to špatně pochopil?

To musel být matroš,že to propálilo a zkroutilo lžíci :-D :-D :-D

To je hladová lžíce z období krize :-P :-D

To je přímo umělecké dílo :-D :-D :-D :-D :-D

tak ho kluci nechte vždyť je to je ho třetí nalezený artefakt :-D :-D :-D

:-Dkdybych příbory neházel do šrotu,tak už bych tím vybavi asi tak středně velkej hotel :-DAle fotka ostrá,měřítko tam je a foť z obou stran a ono se to poddá ;-)

a já kdybych takovou používal k jídlu tak nemám 110 kilo :-D :-D :-D

Lžičky s dírkou (poněkud menší, než zde) před 40 lety používali v cukrárně na náměstí v Hrádku nad Nisou. Aby je nikdo nekradl. Což nekradl. Jen milé dámy, co šly na kafe a neznaly místní poměry, měly pak kávou ohozené šatstvo... :-)

wiki, o tom už jsem někde slyšel nebo četl, no myslím, že se našli i tací, které to vyprovokovalo a tu děravou lžičku si čmajzli už jen z principu :-D
Když jsem byl před lety na internátě v Hořicích tak se ztrácely nerez lžičky z jídelny, no kecal bych, kdybych tvrdil, že jsme si nečmajzli s kámošema celý příbory na pokoj a k tomu i talíře. o:-)
(měli jsme schovanou ve skříni rychlovarnou plastovou konvici a v ní si vařily po večerce buřty a k tomu obvyle bylo i pivo).
Ale zpět k těm lžičám, bylo rozhodnuto, že se nahradí lžičkama z plastu, jenže nikoho nenapadlo, že nejsou určeny k jednomu použití, ale mají se vracet. Po obědě s kompotem byl plastových lžiček plnej odpaďák a kuchařky spolu s vychnou marně vysvětlovaly žactvu, že:
Mládeži takhle tedy né :-D :-D :-D Lžičky se vracejí ! ! ! Když už někdo vrátil, tak okousanou, prasklou a podobně. :,-( Po 14ti dnech Rebélií si spočítaly, že se vyplatí vrátit se k nerezu :-P

Tzv. Hladovka - to je rarita jak prase! Bych si ji nechal patentovat.

zlatý hliníkáče n.p.Mikov :-D

Komenty pobavily :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben