Starý prsten

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: 2. Silber Ringe (1 Meinung), Mit dem Schädel (1 Meinung), 13. Ringe andere (1 Meinung) Motopetak: 13. Ringe andere, Opin: 2. Silber Ringe, Abasso: Mit dem Schädel

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Starý prsten
Starý prsten

Fundumstände

Bodenzustand:Trocken
Fundtiefe:50 cm
3 Stimmen
3 Stimmen
angezeigt:
995x,
Kommentare:
6,
Finder:
margeanes margeanes
Fotografiert:
der 11. März 2023,
Eingefügt:
der 11. März 2023

Kommentare

A jak je teda starý?
Jako stará Vietnamka, nebo jako housky, který mi včera prodala? :-D

Po cestě z Polska byla nuda :-D

Odborníci koukam, nejlip si ho urcim sama asi, to ze neni zrezlý na šrot neznamená, že neni stary. Stříbrný "kantýňák" z prvni svět. Války dle puncu, ktery je po 10ti letech nošení již nečitelný. Bezcenný, ne ovšem pro mě.

Jenom se zeptam sebe, nosil bys takovou ohavnost deset let? A odpovím si sám. Ne :-D.

Kdyz se ptáte sebe, tak tu s tim neobtežujte, ani v nejmenším me nezajimaji vaše dojmy. A budu ho nosit dalších 20let, protože je to památka na nejbližší mi osobu.
Předpokládám, že někdo, kdo si říká Špendlík a má jako profilovku šachovnici, bude hezoun s vytříbeným vkusem, že 😉

Ok, tak k tomu vkladu. První foto je jiné, než to druhé. Na horním chybí jaksi zuby. Ta první fotka je dle mého názoru stažena někde z internetu a nějaký prsten s lebkou z WW2 to asi bude. Ta druhá mě na první pohled přišla tak, že cestou v autu (spíš autobusu, protože mezi vámi a potetovaným není sloupek) dejme tomu z Polska, vás napadlo zeptat se, jestli ten nákup prstenu na pumpě od dejme tomu Balkánce, byl super kup. Tak nám prosím řekněte svůj příběh a historii prstenu, ať si nemusíme domýšlet a dohadovat se o profilové fotce. A to nejsem žádný odborník na války. Co si o tom musí myslet někdo zasvěcený, bych nechtěl ani vědět.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben