Svátostka

Zdravím, velevážení,

onen nedávný den bylo hledání takové neslané, nemastné - les nepřál pěkným nálezům a pole již z většiny oseta... Cestou nazpět k místu pobytu jsem nalezl neosetý pásek pole táhnoucí se přímo ve směru návratu, nu a necelých deset metrů před koncem políčka celkem pěkný signál, myslel jsem, že mincovní... Mince to nebyla, ale nález potěšil... Domníval jsem se, že jsem nalezl nějaké unikum, neboť mezi panenkami Mariemi jsem tuto svátostku nemohl nalézt, navíc nápis vypadal francouzsky... Pak se mi povedlo s obtížemi přeluštit alespoň část nápisu/opisu, který ve výsledku zněl: O Marie conque sans peche, priez pour nous qui avons recours a vous 1830... Řadí se zde mezi Panny Marie, Neposkvrněná Panna Marie, Zázračná medaile, Zjevení Panny Marie v Paříži... A já měl z nálezu velkou radost, přestože nápis není příliš čitelný, a po mém šetrném čištění mnoho neprokoukl, nejlépe čitelný byl snad na poli :)

Lovu zdar!

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Die wundertätige Medaille (Epiphanie in Paris) (3 Meinungen), Svaletten (1 Meinung) Opin: Svaletten, Wladyslav: Die wundertätige Medaille (Epiphanie in Paris), GATTO: Die wundertätige Medaille (Epiphanie in Paris), Kapsa: Die wundertätige Medaille (Epiphanie in Paris)

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Svátostka
Svátostka
Svátostka
Svátostka
Svátostka
Svátostka

Fundumstände

Lokalität:Vysočina
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:10 cm
Verwendeter Detektor:Teknetics
1 Stimme
1 Stimme
angezeigt:
109x,
Kommentare:
1,
Finder:
Mikeyh Mikeyh
Fotografiert:
der 14. Mai,
Eingefügt:
der 14. Mai

Kommentare

👌🫡🍀

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben