Svátostka jaka ?

nalezeno 19.3.2020 pro mně jedna z nejhezčích svátostek mnou nalezených na poli. Máčena a čištěna v olejové lázní cely týden. První to vypadalo že je úplně bez ražby ale nakonec aspoň něco vylezlo. Na přední straně dvě postavy s korunkou (asi panenka Marie s Ježíškem) , kolem po okraji je nějaký nápis ale už úplně nečitelné ( možná pod mikroskopem ale ten nemam). Na druhé straně je ještě huř viditelná nějaká stavba ( Kostel,katedrála). Prostě něco s minimálně dvěma věžemi. Je jich tolik že si nedovolím to odhadnout a zařadit proto to nechám na vás :-) Snad ji někdo pozná a zařadí ji tam kam patří a popřípadě i napíše nějaké informace abych měl představu odkud je atd... Předem děkují všem ;-)

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Svaletten (1 Meinung) Accipiter: Svaletten

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Svátostka jaka ?
Svátostka jaka ?
Svátostka jaka ?
Svátostka jaka ?
Svátostka jaka ?
Svátostka jaka ?
Svátostka jaka ?
Svátostka jaka ?
Svátostka jaka ?

Fundumstände

Lokalität:Moravskoslezský kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:10 cm
Verwendeter Detektor:Garrett Ace 150
0 Stimmen
0 Stimmen
angezeigt:
454x,
Kommentare:
2,
Finder:
haidrich haidrich
Fotografiert:
der 24. März 2020,
Eingefügt:
der 26. März 2020

Kommentare

přijde mě to jako Palladium,ale nerozumím tomu,tak nevím

OBI já nevím ale na tvém odkazu je nějaký chrám a věž uprostřed je větší než ty dvě po bokách ale na té mojí to vypadá že dvě věže po kraji jsou větší a uprostřed je menší :-( Pana Marie to asi bude teda podle těch X svátostek co jsem prohlédl ale která ?!?! Nejhorší je že nepomůže ani kraj bo tady se prohnaly od západu na východ a zpátky úplně všichni, zvlášť k tomu když hledám na skoro "starých" hranicích Rakouskouherská - Pruska :-( Takže možné je všechno :-( :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben