Výšlap na lágr

Zdravím

Průzkum na rusolágru u Říčan v lesích z minulého roku . Vykopal jsem přibližně takové množství nábojnic tokarev, jako jsem zahrabal děr po ostatních hledačích. Místo nazývám "měsíční les".

Medaile byly v jedné díře. Detektor zapískal docela dost, až mi málem sluchátka odpařili mozek z hlavy. Neměl jsem s sebou fotoaparát, tak alespoň popíšu pocity.

Při odkrytí první hroudy vykoukla pěkná velká medaile. Jsem tichý tvor, když něco najdu nehulákám, ale sednu si na zem a tiše vychutnávám pocit vítězství. Zapálím si cigáro. Z dálky musí můj usměv připadat lidem na cestě o kus vedle lehce psychopatický, ale co, nemůžu za to jak vypadám. Dokouřím, vajgla hodím do kapsy a přejedu díru znovu detektorem. Stále uširvoucí tón. Zajíždím rukou do stěny díry a v ruce mám další a další a další........

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Medaillen für die Verteidigung von Stalingrad (4 Meinungen), Ehrungen und Orden (1 Meinung) Lorne_Malvo: Ehrungen und Orden, Sun: Medaillen für die Verteidigung von Stalingrad, Doby: Medaillen für die Verteidigung von Stalingrad, jarkan: Medaillen für die Verteidigung von Stalingrad, rocco: Medaillen für die Verteidigung von Stalingrad

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Výšlap na lágr
Výšlap na lágr
Výšlap na lágr
Výšlap na lágr
Výšlap na lágr
Výšlap na lágr

Fundumstände

Lokalität:Praha
Bodenzustand:Trocken
Fundtiefe:8 cm
Verwendeter Detektor:gm4 Pro
22 Stimmen
22 Stimmen
angezeigt:
1642x,
Kommentare:
5,
Finder:
Lorne_Malvo Lorne_Malvo
Fotografiert:
der 3. Januar 2017,
Eingefügt:
der 31. März 2017

Kommentare

Za obranu Stalingradu......

Gratuluji to je mazec také bych pokouřil k "vítěznému tanci" :-D :-D :-D

Super. :-) :-)

Máš to super Gratulace ;-) Tohle můžu a znám ten pocit ;-)

Krasa az srdce jasa :)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben