Železňák

Terka2014: dívej taky z toho kusu rzi pomalu a jistě kutám železňák. Jde to hůř a hůř ale myslim si že tak v půlce bych pomalu mohl být.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Eisernes Kreuz II. Klasse (9 Meinungen) Nadhera: Eisernes Kreuz II. Klasse, GATTO: Eisernes Kreuz II. Klasse, Rozik83: Eisernes Kreuz II. Klasse, SirMaik: Eisernes Kreuz II. Klasse, Kroo: Eisernes Kreuz II. Klasse, kovboj78: Eisernes Kreuz II. Klasse, Franz1983: Eisernes Kreuz II. Klasse, Makoves: Eisernes Kreuz II. Klasse, ZKUBLA: Eisernes Kreuz II. Klasse

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Železňák
Železňák
Železňák
Železňák
Železňák
5 Stimmen
5 Stimmen
angezeigt:
1412x,
Kommentare:
4,
Finder:
Nadhera Nadhera
Fotografiert:
der 7. Oktober 2020,
Eingefügt:
der 2. November 2020

Kommentare

Tak já ho teda našel v mnohem horším stavu, celej rozlepenej rámeček a střed na šrot

No neboj Lukaš.To je jestě stejne potka. Jak se to dostane na vzduch tak to bude pracovat a časem se ramečky rozlepí..Podle me je nejlepši ho hned rozpulit,očistit lízou celej železnej střed a pak se to pokusit znovu slepit ..

Chlapci zdá se mi že děláte chybu v el.líze.Kontakt musíš připojit na ten střed a né na rámeček.Ale třeba se mejlim.zatim jsem ho nečistil ale je mi divný že ta rez jde tak blbě dolu. ;-)

A já ho do elektrolízy nedával, tohle je po asi 3 týdnech destilky a opatrnýho dloubání.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben