Detektor kovů Minelab Go-Find 40 a 44

Detektor kovů Minelab Go-Find 44 je vysoce efektivní zařízení, které je ideální pro středně pokročilé uživatele hledající spolehlivý a inovativní nástroj pro své vyhledávací aktivity. Díky své technologické vyspělosti a snadné použitelnosti je Go-Find 44 perfektní volbou pro ty, kteří chtějí pokročit ve svých dovednostech hledání kovů. Minelab, jako vedoucí firma v oblasti vývoje detektorů kovů, vybavil tento model pokročilými funkcemi, jako jsou přednastavené vyhledávací módy, které pomáhají uživatelům efektivně navigovat a identifikovat různé typy kovů v různých prostředích. Navíc je detektor lehký a skládací, což usnadňuje jeho transport a skladování.

Go-Find 44 od Minelabu je také vybaven inovativními technologiemi, které zlepšují uživatelský zážitek a zvyšují pravděpodobnost úspěšných nálezů. Tento model nabízí vylepšenou citlivost, což umožňuje detekovat cíle na větší hloubky a s větší přesností. S jeho snadno čitelným LED displejem a intuitivními ovládacími tlačítky je Go-Find 44 ideálním nástrojem pro dlouhé hodiny vyhledávání bez únavy. Minelab posouvá hranice inovací a poskytuje detektor, který je nejen výkonný, ale také přizpůsobený potřebám moderních hledačů kovů, což z něj činí jednu z nejlepších volitelných možností na trhu.

 

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 26.5.2014 18:49

Taky mám go-find 40. Jako začátečník jsem spokojen. Dělá co má. Už i něco našel. Pokud někomu neustále pípá železo a nic nemůže najít, tak zkuste do výkopu zahrábnout s neodymovým magnetem v ruce. Uvidíte kolik železných drobků tam bude.
Jen se mi nedaří detektor připojit k telefonu s aplikací. Není to pro mě životně důležitý, ale je to škoda.


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben