Detektor kovů Minelab X-Terra Pro a ELITE

Detektor kovů Minelab X-Terra Pro je vysoce výkonný přístroj, který dokonale odpovídá potřebám pokročilých hledačů. Jako přední průkopník v oblasti technologií detekce kovů, Minelab zařazuje tento model mezi špičku své nabídky díky využití pokročilé digitální VFLEX technologie, která zajišťuje vysokou přesnost a adaptabilitu na různé typy půdy a kovové cíle. X-Terra Pro nabízí uživatelsky přívětivé ovládání, které umožňuje snadno měnit frekvence detekce podle specifických potřeb hledání. Tento model se vyznačuje i výjimečnou odolností a dlouhou životností, což z něj činí spolehlivého partnera pro každou expedici za poklady.

Model Minelab X-Terra ELITE představuje vrchol vývoje detektorů kovů a je designován tak, aby splňoval i ty nejnáročnější požadavky hledačů kovů. S technologií Multi-IQ, která umožňuje simultánní použití více frekvencí, tento detektor kovů zaručuje nejvyšší účinnost ve vyhledávání na různých terénech, včetně mineralizované půdy a slané vody. X-Terra ELITE se také pyšní pokročilými funkcemi, jako je grafický identifikátor cíle a podrobné nastavení diskriminace, což uživatelům umožňuje přizpůsobit detektor pro specifické scénáře hledání. Díky robustní konstrukci a voděodolnému provedení je X-Terra ELITE ideální volbou pro všechny, kdo hledají pokročilý a spolehlivý detektor kovů schopný zvládnout jakékoliv vyhledávací výzvy.

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 8.3.2023 16:22

Čo je to ten režim maskulin pls?

Nevím co tím režimem "Maskulin" uživatel Silverlines myslel :-D
Zkus mu napsat.

To bude ON :-D https://maskulin.de/password


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben