Detektor kovů Nokta Fors Gold

Nokta Fors Gold je detektor kovů navržený speciálně pro hledání zlata a drobných kovových předmětů v náročných terénech, jako jsou mineralizované půdy nebo oblasti s vysokým obsahem železa. Tento detektor pracuje na vysoké frekvenci 19 kHz, která je ideální pro citlivé hledání malých zlatých nugetů a jiných drobných cílů. Fors Gold se vyznačuje pokročilými funkcemi, jako jsou tři detekční režimy, pokročilá diskriminace a nastavitelná citlivost, což umožňuje přizpůsobení různým podmínkám a typům terénů.

Fors Gold je vybaven velkým displejem, který poskytuje přehledné informace o detekovaném cíli, a díky ergonomickému designu je snadno ovladatelný i při delším používání. Jeho robustní konstrukce a spolehlivé funkce ho činí ideálním nástrojem pro hledače, kteří se zaměřují na zlato a hledání v extrémních podmínkách. Detektor je vhodný jak pro profesionální zlatokopy, tak i pro hledače, kteří potřebují detektor s vysokou přesností a schopností rozpoznat malé kovové předměty v obtížných terénech.

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 9.4.2014 12:45

Zdravím.
Rozhoduji se mezi Goldem,Minelab X Terra 705 a Makro Racer1.
Poradili by jste mi do čeho jít? Jsem spíš na kolečka, než válku.
Díky.


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben