Detektor kovů Nokta Simplex+

Nokta Simplex+ je všestranný detektor kovů, který si získal popularitu díky své skvělé kombinaci ceny, výkonu a funkcí. Tento model nabízí pokročilé vlastnosti, jako je vodotěsnost do 3 metrů, bezdrátová technologie a multifunkční detekční režimy, přesto zůstává přístupný i pro začátečníky. Detektor je navržen tak, aby poskytoval efektivní hledání ve všech typech terénu, od polí po pláže, a je vybaven snadno čitelným displejem s podsvícením pro práci v různých světelných podmínkách.

Nokta Simplex+ se vyrábí ve dvou variantách: základní Simplex+ a Simplex+ WHP s bezdrátovými sluchátky, které zajišťují pohodlnější hledání. Díky své citlivosti, hloubkovému dosahu a spolehlivosti je ideální pro ty, kteří hledají kvalitní detektor s moderními funkcemi, aniž by museli investovat do dražších modelů. Tento model je oceňován jak pro začínající, tak i zkušenější detektoristy, kteří chtějí skvělý výkon za rozumnou cenu.

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 3.10.2019 16:17

Chlapy nechci vám být k smíchu nebo za idiota ale chci Vás poprosit jak si krok za krokem nastavit Simplexe Ultra kterýho sem si právě koupil já sem na to antitalent.Teď sem s ním byl na Křivoklátsku a pípalo mi to snad i na ty zrzavý veverky na stromech 😊
Díky moc


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben