Detektory kovů Minelab

Minelab je světovým lídrem v technologickém vývoji detektorů kovů a je považována za značku, která neustále posouvá hranice inovací v oboru. Společnost je známá svou pokročilou technologií, zejména multifrekvenčními a pulzně indukčními systémy, které výrazně zlepšují citlivost, hloubkový dosah a schopnost detekce v extrémních podmínkách. Díky těmto technologiím si Minelab vybudovala pověst značky, která nabízí špičkové přístroje pro profesionály i nadšené hledače.

Minelab nabízí široké spektrum detektorů kovů, od základních modelů pro začátečníky až po vysoce specializované přístroje určené pro hledání zlata a průzkum v nejnáročnějších podmínkách. Mezi nejznámější modely patří řady Equinox, Vanquish a GPZ, které jsou oceňovány pro svou přesnost a všestrannost. Minelab se stala měřítkem kvality a inovací, což z ní činí klíčového hráče, který neustále udává směr vývoje v detektorech kovů a výzkumu elektromagnetických polí.

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 19.11.2015 13:54

Tak asi záleží, jak velké zlaté předměty chceš hledat ;-)

Ale pokud to máš na zlaté řetízky, náušničky, atd., co se dá najít někde na pláži ap., tak ze své zkušenosti doporučuji malou cívku (Sonda pro Minelab Equinox a X-Terra PRO 6 2D).


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben