Detektor kovů Minelab Go-Find 20 a 22

Detektor kovů Minelab Go-Find 22 je dokonalým nástrojem pro začátečníky a příležitostné hledače, kteří chtějí zažít vzrušení z objevování pokladů bez nutnosti složitého nastavení. Minelab, jako technologická jednička ve vývoji detektorů kovů, přináší tento model, který je vybaven intuitivními ovládacími prvky a efektivním diskriminačním systémem, což umožňuje snadno rozlišit mezi různými typy kovů. Go-Find 22 je navržen pro maximální portabilitu s jeho lehkou a skládací konstrukcí, což usnadňuje transport a skladování, a činí z něj ideální volbu pro rodinné výlety a dobrodružství v přírodě.

Go-Find 22 nabízí vynikající hodnotu s funkcemi, které by se často očekávaly pouze u dražších modelů. Tento detektor kovů od Minelabu je vybaven velkým, snadno čitelným displejem, který jasně zobrazuje typ detekovaného kovu, což usnadňuje identifikaci potenciálně cenných nálezů. Minelab uplatňuje svou technologickou převahu, poskytující robustní a odolný detektor, který je také voděodolný, což umožňuje použití v různých venkovních prostředích. Tento model je dokonalým prvním detektorem pro každého, kdo má zájem o hobby hledání kovů, poskytující vynikající výkon a snadnou obsluhu za velmi přístupnou cenu.

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 24.6.2015 13:39

Dnes jsem vyšel poprvé na lov s Go Find 22:-) Spustil jsem detektor pinechal s nastavením jak je a vyrazil. Na poprvé stará peněženka a pískal mi i kámen 😁.


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben