Dokumenty k hledání on-line

Ahojky, možná je to blbost, tak mě smažte, ale mám dotaz. Jako začínající nováček v tomto "sportu" bych měl zájem nastudovat nějakou literaturu, co se týká mě např. bojiště 2ww atd. Vím že slovutná německá pečlivost je vedla k tomu že měli němci popis snad ke každýmu kolíčku u stanu :D Jsou někde na netu např. jejich detailní popisy vojenských operací v dané oblasti atd? Já vzhledem k tomu že jsem kousek od brna mám zájem o osvobozování brna, bitva u Ořechova (jejich stránky jsem již pročet). Ale nevstahuje se to jen na 2 ww, i na starší bitvy, předem díky za jakoukoli odpověď
Kdyby jste doporučili nějaký postup či stránky nováčkům bylo by to fajn. (nebojte se my vám to s těma slabejma detíkama nevyluxujem :D ) díky

In der Kategorie Jäger der Geschichte, der Erkenntnisse und der Entschlossenheit, Erstellt von CharlieKR 1.5.2012 21:40

Koukám jak to tu tepe :-( , z těch pěti otázek a komentářů co tu po různu mám jsem dostal jednu poloodpověď, koukám ochota sama. Nesouvisí to jen s tímto článkem, ale pokud se tu nováček (jako já) nic nedoví není divu že sosá informace na pofidérních vebech spíše vykrádačů než hledačů a pak se divme jakou to máme po republice reputaci žejo .

já bych ti klidně pomohl kdybych ti měl co k danému tématu nabídnout.... Kdyby si chtěl nějakou literaturu co by ti pomohla určit nějaký nálezy nebo tak, tak mi písni na email.... ;-)

CharlieKR to asi není o tom, že na tebe všichni kašlou, ale informace tohoto druhu se prostě jen tak nazdařbůh neposkytují. Píšeš "měl zájem nastudovat nějakou literaturu, co se týká mě např. bojiště 2ww atd", na o ty neznáš cestu do knihoven, místních kronik atd atd. Něco hold na webu nenajdeš a musíš hold ošoupat trocha boty, aby jsi se k vysněným informacéím dostal. ;-)
To je asi jako bych já napsal. Sbírám mince a docela rád bych se dostal i nformacím, kde se nejvíc stráceli :-D
Rád bych ti i pomohl a ww2 není moje hoby.

Děkuji za všechny komentáře, to Solidus, opravdu nečekám že mi někdo řekne "zlatej důl, já jen jestli někdo neví jestli tyhle věci nejsou někde na netu. Co se týká kronik a knihoven o tom samozřejmě vím, ale šlo mi spíš o další literaturu. Těžko budou v kronikách zápisky "druhý strany" žejo

Vše není vidět hned na první pohled. Správný hledač hledá odpovědi mezi řádky. ;-) Taky mě to pár let trvalo, ale pak bylo fajne.

Zdravím jak sem mám vložit foto z nálezu? děkuji

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben