Jak často hledáte?

Doufám, že tu neni podobné téma. Zajímalo by mě, jak často a na jak dlouho chodíte průměrně hledat?
Když vezmu svůj roční průměr, vychází mi to na skoro jednou týdně na cca 4-5 hodin...

In der Kategorie Jäger der Geschichte, der Erkenntnisse und der Entschlossenheit, Erstellt von ppp_1 22.9.2011 21:46

Ahoj,já se dostanu do térka opravdu poslední dobou málo,jsem rád když vyrazím jednou za dva měsíce.Ale pak ráno vysmahnu a vracím se večer :-D

já chodím tak 3 až 4 týdně, přes týden okolo 4h a o vikendu když to jde tak jdu na celej den ;-)

To je docela dost :-) Ještěže bydlíš daleko... :-D O prázdninách jsem chodíval taky 2x týdně po cca 4-5 hodinách, ale těm je teď útrum. Takže šance dostat se ven je jen o víkendu... Studia mi skončila, teď je šance na častější hledání už jen za X desítek let v důchodu... :-D A kdo ví, jaká situace kolem hledání potom bude :-)

Zhruba 3-4x týdně, podle toho jak mám napsaný šichty, a vzhledem k tomu, že jsem dal výpověď a hledám novej flek tak 6x týdně. Co taky doma :D Průměrná doba hledání je 4-6 hodin podle toho kdy mě fena vypije všechnu vodu ;-)

Denně 8-)

Několikrát v týdnu.Včera jsem se vrátil ze Svatovic to je posázaví a mio desetníku z roku 38 a pár nábojnic po smrti úplný prd.
Praha,cs3mx

kdyz to jde tak kazdej den...nikam nejezdim smejdim okolo bydliste...nekdy hodinu denne a nekdy treba aji pul dne...nekdy nic nenajdu a nekdy docela dost... :-D

když doma neni mladá, tak beru roha :-D :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben