Jaké boty na hledání v zimě

Mám na mysli do sněhu

In der Kategorie Jäger der Geschichte, der Erkenntnisse und der Entschlossenheit, Erstellt von Bobr77 23.12.2012 18:30

Možná už je zde něco podobného založeno, ale nenašel jsem. Mám rok starý policejní zimní kanady a jsou v hajzlu. I když krémuji vojenským leštidlem. Trhají se od podrážky, jsou vypraskany v ohybu a jakoby pořezaný od sněhu. Jaké máte zkušenosti? Co pořídit?
Díky.

Já mám už třetím rokem policejní zimní kanady a s nimi nemám žádný problém ;-)

já mám nadražácké pracovní vysoké boty a spokojenost vysoká 8-)

..celoročně nosím kanady vz.2000 a spokojenost maximální ;-)

Připadá mi, že ty pracovní možná nejsou tak pohodlný, ale vydržej víc.Byl jsem teď na jinejch forech a je to jak s autama. Každej tvrdí něco jinýho. Kámoš má vojenský pulitry a je spokojenej.

Za tři litry trnky sem vyměnil z jedním vojákem šněrovací vojenské boty,do marastu deště a mrazu super,5,5 hodiny na ledě na rybách na dírkách mám rekord dýl sem v nich na ledě nestál a v poho :-)

Ahoj, já už vyzkoušel kde co, ale jako nejlepší se mi jeví US kanady zimní

Já mám Icebug Sorix. Jsou kožený, vysoký jako kanady, do -30 a teplejší boty neznám :-D

Já mám Icebug Sorix. Jsou kožený, vysoký jako kanady, do -30 a teplejší boty neznám :-D

Ale kolegové, boty do mínus 30 jsou sice fajn, ale "zem v zimě bohužel zmrzne", jak jste snad někteří také zaregistrovali, takže ani ty super boty vám ve vykopání (vydolování) nálezu jaksi nepomohou. V případě plusových teplot a nezamrzlé půdy stačí cokoliv, co odpovídá konkrétním povětrnostním a terénním podmínkám. Bagančat je na trhu přemnoho, každý ať si pořídí co chce. :-P Zdař, zítra jdu asi naposledy v tomto roce a potom až v březnu. :,-( Ať to pípá! :-P :-P :-P

Ja nosím gumofilce s tepelnou vložkou a zatiaľ mi to stačilo. Už som skúšal kadečo, zimné vojenské čižmy vz.90, Sympatexy ako aj Guratexy a stálo to všetko za ........ veď viete čo. Potom som kúpil gumofilce a som spokojný,/ rýchlo to očistím / pravda je že na -20 to neje vhodné lebo by som v tom nevydržal ale v tedy aj tak sedím doma. 8-) nech sa Vám všetkým v novom roku darí a nech to pípa.... :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben