Detektor kovů Minelab X-Terra 505

Detektor kovů Minelab X-Terra 505 je výkonný nástroj navržený pro hledače, kteří hledají spolehlivý a technologicky pokročilý detektor za přijatelnou cenu. Jako produkt firmy Minelab, která je považována za technologickou jedničku ve vývoji detektorů kovů, X-Terra 505 nabízí vynikající funkce a adaptabilitu. Tento model využívá technologii VFLEX, což umožňuje výměnu cívek pro různé vyhledávací potřeby a optimalizaci pro různé typy půdy a cílů. Detektor je vybaven funkcemi, které zahrnují identifikaci cíle, hlasitost a možnost nastavení různých vyhledávacích režimů, což poskytuje hledačům flexibilitu a efektivitu při detekci.

Minelab X-Terra 505 se vyznačuje svou všestranností a uživatelskou přívětivostí, což ho činí ideálním nástrojem pro rozličné hledačské situace. Detektor poskytuje snadné ovládání a intuitivní menu, což usnadňuje jeho používání i pro méně zkušené uživatele. Navíc, díky možnosti přizpůsobení nastavení, jako je citlivost a diskriminace, mohou hledači optimalizovat detektor pro specifické podmínky hledání. X-Terra 505 je tedy perfektní kombinací výkonu a přizpůsobivosti, která odpovídá kvalitě a inovacím, jež od Minelabu očekáváme.

 

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 31.10.2009 11:48

Ahoj chtěl jsem se zeptat s X terra 305 chodím 4roky mám naposlouchano a chystám se na X terra 505 myslíte že budu mít problém nebo jsou detiky skoro stejne děkuji za odpověď s pozdravem Pinkava


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben