Detektor kovů Minelab X-Terra 705

Detektor kovů Minelab X-Terra 705 byl vysoce univerzální přístroj, který je dokonalý pro hledače pokladů všech úrovní dovedností, od začátečníků po pokročilé. Tento model představuje vrchol technologického vývoje, který Minelab, jako vedoucí firma v oblasti detektorů kovů, neustále posouvá. X-Terra 705 je vybaven unikátní technologií VFLEX, která zvyšuje jeho adaptabilitu a umožňuje výměnu cívek pro různé vyhledávací účely bez nutnosti přístroj vyměňovat. Nabízí pokročilé detekční módy pro různé typy kovů, včetně speciálních nastavení pro zlato, což činí tento detektor ideální pro hledání v různorodých prostředích.

Minelab X-Terra 705 nabízí také mimořádnou flexibilitu a vysokou úroveň uživatelského komfortu. S jeho plně digitálním uživatelským rozhraním a intuitivními kontrolami, které zahrnují grafický identifikátor cíle a numerickou identifikaci vodivosti, umožňuje hledačům snadno rozpoznat a diskriminovat mezi různými typy kovů. Dále, X-Terra 705 je vybaven funkcemi jako je regulace hlasitosti a tonu, které přispívají k lepšímu zážitku při hledání. Tento detektor je tak navržen pro maximální efektivitu a uživatelskou přívětivost, čímž potvrzuje Minelabovo vedoucí postavení v oblasti inovací v technologii detektorů kovů.

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 7.7.2010 20:18

to uvidíš po novém roce,


Zurück zum Chat

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben