Osoblaha, Studnice u Osoblaha, Slezské Pavlovice

Každý, kdo hledá v okolí, kteří touží po spojení, jsem polsky, bydlím blízko hranic Osoblahy

In der Kategorie Gruppen und gemeinsame Suchen, Erstellt von VOJTAZ-PL 18.7.2012 22:15

Zdravím všechny , jsem rodák z Ostravy, ale na Osoblažsku bydlím bezmála 19 let, hledání s detíkem tady v tom "bohem zapomenutém kraji " se věnuju už dobrých 12let. Prolezlý tady mám snad každý kopec a spoustu polí a luk. Na téma historie, 2.sv. válka a nálezy by se dalo povídat dlouho. Samozřejmě jako hledač tu nejsem sám, spousta detektorářů tady přijela z jiných a často i dost vzdálených koutů republiky, ale největší humus tady nadělali Poláci, došlo to tak daleko, že konkrétně Studnice je totální pas. Spousta vykopaných , nezahrnutých děr. Po poli se valí rojnice nadržených Poláků...... Doma to mají na jistou basu, tak drancujou nás. Kdo nechce mít ihned po příjezdu za hrbem majitele místních polností --a následně Policii-- ten ať radši u Osoblahy ani detektor nevytahuje z auta. Takový tu byl klid....A zrovna pro válkaře je Studnuce zajímavá tím, že od Raclawic Slaskich se probilo z Opolského kotle asi 15000 něm. vojáků a ustoupili do města, následovalo šest dnů velmi tvrdých bojů. Asi největší řežba byla o les jihových. od Třebiny a následně u Dívčího hradu. Ves Sádek byla téměř zničena. Povídání o téhle oblasti je na hodně dlouho.

Kde přesně bydlíš?

To nemám v úmyslu ti říct, ale jedno jo : KOPEJ si v tom vašem Polsku až se z tebe bude kouřit, hlavně už neorganizuj žádné zájezdy od vás do česka, mobil u sebe mám pořád a číslo na policajty taky !!!!! Posral jsi to tady na maximum a ještě to dáváš na Youtube !!! Variot????

udělat chybu. Vítejte na nehty s námi spoustu pokladů. Nebuď cham

Slyšel jsem, že Poláci vám ukázal, kde T34 housenka. Vítejte na polské pivo

Mi určitě ne, o žádné T34 housence nevím, ani nevím co to housenka je. A na pivo jsem v polsku taky ještě nebyl. S někým si mě pleteš. A už nedávej nic na NET, žádné czechy I., czechy II. A už mi na ten temat nic nepiš. A duže sukcesy s wykrywacem -- u vas v POLSCE.

Můžete se polské přijít, podívejte se na poklad, nebraňte. Se můžete setkat a společně hledají

Tank byl natažený na cestě k Slezských Pavlovicích

Poláci ti ukázala

A je mi líto já používám překladatele

Tvoje odpovědi znamenají, že česky umíš až moc dobře. Takže piš česky. A pokud to neumíš, tak polsky , nechám si to přeložit i když polsky hodně rozumím. A Poláci mi nic neukázala, to museli ukázat někomu jinému , mi ne !! To zdjencie pod Vojtazpl som tie monety z lasa u Osoblogi..tak? srebne RM. Ja sukam sam , s tebom jest to na kare. A duźom !!!! Vieloletnom !!! Ta rzec niema sensu. Juz nie bende nic pisal.

Můj pic je..To je mince měny v Bytomi. Tak po za tym nasza rozmowa powinna prowadzić do pojednania a nie do wrogości, ja nic wam nie zrobiłem. Chcę tylko z Tobą się pogodzić. Bóg kazał się dzielić, amy europe? jesteśmy zjednoczeni, nie bądz chamem.

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=710858

tank: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/685191,unikatowy-czolg-z-ii-wojny-swiatowej-wydobyty-z-dna-warty,1,2,id,t,sm,sg.html#galeria-material

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben