Ostrava-bělský les

Kdo už tady hledal ten ztracený tank a poklady okolo? Ať vím jak moc je prochozený :-D

In der Kategorie Standorte, Erstellt von Mayor 8.9.2016 19:19

Ztracený tank v Běláku??? :-D :-D :-D Kde by se tam vzal? Byly tam sice německé kasárny (pak v nich bydlela bratrská Rudá armáda), ale žádný tank neměli! V Zábřehu měli dělostřelectvo, transportér a malý tančík u viaduktu, na Bedřišce a na Dubině flaky a pak už jen koňské povozy. ;-)

stalkere tobě se zdá bělák prohledáný ? ále kdepak ... xD mám toho je http://historie.ovajih.cz/belsky-les-a-2-svetova-valka/ nevím jestli jsi někdy viděl tento článek ... ale tam toho bylo stačí nastudovat ! :D

O tom článku vím a co se týče Bělského lesa jsou i další zdroje informací. Neříkám, že se tam nedá nic najít, ale žádný tank tam určitě není! Zato tam je spousta novodobého odpadu!

so s tebout souhlasím ... lidi jsou svině ... no a také se lidi a správa lesa snaží zakrýt a zakopat zákopy výbuchy po pumách atd... což je smutné to k tomu běláku prostě patří ... :,-( odpadu je tam dost ale válečných věcí ještě víc :)
a to vím kvůli nálezům jinak bych také moc nevěřil že tam něco je ale .. věř že je ;-)

Ahoj můžu se zeptat,kde třeba jsou bývalé zákopy? Děkuji

Jo našel sem německý článek kde se uvádí že se hledá právě v Bělském lese tank,ktery má pro Němce velkou historickou hodnotu :-) taky sem na to čuměl jak sem to překládal ten článek. Až ho najdu hodin ho sem

po deseti letech : no asi nenašel :-P

Mayor: Ten tank ? :-O

Pánové,jsou pěknější místa a věci k hledání 8-)

Ahoj můžu se zeptat,kde třeba jsou bývalé zákopy? Děkuji

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben