Vzpomínka na první nález

Když jem nedávno hledal na jednom políčku, tak jsem si vzpoměl na moje začátky s hledáním. Můj úplně první detík byl před 3 roky Bounty Hounter Tracker IV. a s CS3 co mám teď se to nedá srovnávat. Hned první vycházku jsem našel spooooustu železa, protože jsem ještě nevěděl co je to diskriminace:), ale krom železa jsem našel i 1 soc. korunu, což byla moje první mincička:). Potom jsem se od hledání nemohl už ani odtrhnout a vydrželo mi to až do teď:).
Podělte se taky o svoje zážitky z prvního hledání a nálezy co jste našli, schválně jestli si vzpomenete:-)...

In der Kategorie Jäger der Geschichte, der Erkenntnisse und der Entschlossenheit, Erstellt von Michy 4.11.2009 18:39

První hledání bylo s garretem Ace 150. Na první hledání asi ideální přístroj. Kopal jsem všechno co píplo, železo, neželezo. První mincička byla malinká a tušim, že to byl krejcárek?.. potom přišly první olověný kule, nábojnice a další mincičky.. 2 měsíce se mi vyhýbaly komunistický mince až jsem si řikal, že to snad ani neni možný.. no a poslední měsíc nekopu zase nic jinýho než komanče :-( jinak za 3 měsíce hledání - 2xAg, 1x Au prsten. prsten s glazurou, spousta munice, spousta komančů, dost knoflíčků, plomby.. poslední dobou se moc nedaří, nemůžu kápnout na pořádnou lokalitu, čim dál víc narážim na vykopaný a nezahrabaný díry

Já to můžu doplnit začerstva. Dnes jsem byl poprvé na delší procházce u jedné zaniklé samoty. Kopal jsem jako trotl na signál co se nedá přejít. Ca ve 40cm jsem narazil na ploché železo co dunělo (HA bedna!), to byl adrenalin HAHAHA. No a po dalších rozšiřovacích výkopových pracech jsem vytáhl torzo starého rýče, co tam ležel naplacato :-O 8-)
Lilo ze mě jako z vola, ale zážitek to byl pěkný, fakt jsem se dobře zasmál :-)

Hele, tak to jsem mě stalo na poli, jen s tím rozdílem, že sem vykopal ostří pluhu, železné plát tak 30x60cm .... :-D

Já zase našel na poli cca v 25 cm dva nerezplechy na plocho. Nechal jsem je tam být. Našel jsem jenom jeden okraj a přestalo mě to bavit. Ale vrtá mi hlavou, co tam dělaly.

..a už se vám někdy stalo, že se z domnělé pokličky na kastrol vyklubala mina? :-D

Kuš nestraš, já na válku nechodím a tohohle se bojím jako čert kříže... :-O A to jsem na vojně byl hodně dlouho :-D

včera dva RG42-hnus

Fuj...........noční můra. Ale naštěstí to dobře dopadlo :-) :-)

ahoj...chtel bych se zeptat...zda bys vymnenil mejl se mnu...mnel bych otazky na cs3...vopred dekuji za ochotu...

jasny, muj mail je : michyy4@seznam.cz, tak napis ;-)

První hledání se nedá zapomenout.U mně to bylo v jednom velikém jihočeském lágru,kam mně vzal jeden dlouholetý hledač,který hledal dříve než jsem se narodil.Vběhl jsem do lesa a první signál -zinkový fenik. Za dvě hodiny jsem našel těhle mincí asi 30,k tomu půlku ID a spoustu knoflíků z uniforem.Musím ještě poznamenat že to bylo před 13 lety,dneska je to v těchto lágrech už o něčem jiném.Když jsem to nadšeně ukazoval staršímu kolegovy ten se tehdy jen smál,co že to mám za voloviny :-)

Jo pánové, ještě ted mi ukápne slza, když si vzpomenu na svůj první hřebík.Nakonec jsem domu přinesl asi 6kg železa no prostě hotovej zlatokop. :-D

nezapomenu na to jak me dosel garretik..bylo to v cervnu...hned sem ho smontoval a hura na louku k lesu...drzel sem to prvne v ruce..byl sem tam asi od 15hodin..a kopal sem uplne vsechno..asi kolem devate vecer zvoni telefon a ma draha polovicka se me ptala jestli jeste dorazim dom ze sedi v pergole a maji tam pivo...no a ja rikam ze si jeste jednou kopnu...a ona na to ze me taky nakopne jak dorazim :-D :-D :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben