asi taky slopal

Posílám mezi vánoční pohlednici od nás z hor s přáním hodně štěstí a krásných dnů při procházkách přírodou v novém roce

Tuhle sadu nářadí sem vykopal a vytáhl z toho podšutru s vidinou dlóuhé hlavně .Ale jak se ukázalo, tak si tam nějaké spité šutrobijec nechal vercajk a asi už si nikdy nevzpomněl kde . Pro jistotu,( kdyby to náhodou patřilo permoníkovi ) sem to tam nechal. ( teda hlavně kvůli té váze, se kterou se mi opravdu po celým lese tahat nechtělo ) Snad to tam ještě na jaře bude , až tam budu moct dojet aj autem ;-)
Pořádný pajcr i s palicí a klínem ležel přímo pod tím šuterm
Pořádný pajcr i s palicí a klínem ležel přímo pod tím šuterm
Tahle krásná zvonička se vynořila na chvilku z mlhy
Tahle krásná zvonička se vynořila na chvilku z mlhy
malá lesní křižovatka
malá lesní křižovatka
9 Stimmen
9 Stimmen

Kommentare

Dobrej kamenickej set. ;-)

A měl ho tam ;-)

Pak tam byla ještě patnáctikilová rozklepaná palice o kus dál .Sem si říkal hezká , zkusím aspoň tu hodit do somradla ,ale po deseti minutách sem ju zase vyhodil na pařez 8-)

Ještě mám nad dědinou opřenou radlicu i s držákem asi 30kg o:-)

Jo to sem tak kopl na poli snad celou nápravu z kombajnu ,až když sem zjistil, že na druhým koncu je jenom tank, tak sem toho nechal ( nalezeno velemanem ve třech metrech ) 8-) :-P
Ne ,ta náprava tam doopravdy je ,neměl sem šanci s tím hnout :-/ :-D

Pekny misto nalezu :-) Uz se tam vidim, prijde mi to u vas podobny jak u nas :-) zdravim te ze severu Joe.

Tam můžeš zajet tou avijou :-D :-D

Místa sou tu opravdu nádherný ;-) Dneska sem se byl na chvilku vyvětrat na jedné hodně zkované louce u prostřed lesa a než sem tam došel, tak sem se opravdu kochal . ;-) Taky zdarvím na sever GM4 ;-)

Jeldo ta modrá potfora jede jenom po asfaltu a to taky jen když je suchej. Ráno sem s ňou na ten Rabštýn vyjel , ale na oběd už bylo lehce nasněžený a měl sem hodně co dělat, abych ji dolů dostal celou O:-) :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben