Banda zelených

Měšeček

Už pár let chodím na jedno místo a sem tam se povede nějaký to Ag.. No řeknu jednoduše.. Šel sem kolem nich minimálně 5x jen stačí jít dobrým směrem a mít trochu štěstí. Jsou to Pražský Groše Václava IV. Mince jsou téměř bez ražby. Skoro jen holé mince. Ale radost udělali.
Takhle na mě vypadli
Takhle na mě vypadli
Tady odpočívali
Tady odpočívali
Trocha látky na minci
Trocha látky na minci
Jediná mince s hlubší ražbou.
Jediná mince s hlubší ražbou.
27 Stimmen
27 Stimmen

Kommentare

Gratulka k nálezům, i takové se počítají ! ;-)

Gratuluju ;-)Václava IV ještě nemám ale někde na mě čeká(čekají).Jinak to dochování látky je super toho si važ.

Děkuji moc.. Vážit si toho budou určitě víc v muzeu, než u mě doma. ;-)

Tak to je dobrej přístup ;-)Važ si toho že si to mohl najít.To mě nikdy nepřestane bavit-Les a když v díře není jen jedna mince :-D

Přesně tak.. Mince pod vrcholem na uvozove cestě v dost drsnem svahu. Byla to hodně velká náhoda..
Les je les. Ať si každý říká co chce. Tolik mincí co jsem našel v lese, bych na poli nenašel. Myslím Ag. Nebo máme aspoň chudé pole.
Tak ať se daří ⛏️ 🕳️ 💎 💍 👑 🏺 ⚱ 💰 ;-)

kolouch32-s tím lesem to mám podobně.Kamarády to nebaví protože chtějí kolečka(jakýkoliv)tak chodí pole.Na poli průměr 1 Ag na 100-200 mincí.V lese na 10-20.Je teda pravda že v lese je koleček míň ale já za ty roky mám krejcarů 1800,soc.mincí atd. už dost a taky se nerad moc ohýbám a tak les je jasná volba.Nezbíráš tam tolika vyhozenýho bordelu(i mincí) jako na poli,v lese jde spíš o ztráty.

ta látka je super!

Nádhera! Můj sen! Lesů už jsem prošmajdal dost, ale na tohle ne a ne kápnout. Je fakt, že většinou se potuluju kolem cest, přímo na nich nehledám. Často je to samej kámen a dost odpadu. Na tvoji počest dám příští les jenom po cestách :-) Gratulace! ;-)

Super gratuluji. :-) :-) :-)

Paráda

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben