divna sobota

ranni počasí nic moc ta se rohodujem Hledat či Nehledat

vyhral zdravy rozum takže vyražime se ženou na toulky po moravskoslezkem kraji.Prvni zastavka na louce,počasí si s nami hraje,ale jsme stateční.Po chvili vypovida službu dohledavačka,špatny kontakt baterie,bez pajky fungovat nebude.Nasleduje další rozhodovani domu je to přes 30 km v tom telefon a na druhem konci investor.Otačíme a vyražíme na schuzku 80 km opačnym směrem.Po schuzce tedy zvažujem co dal.Vyražíme opačnym směrem a nabirame kurz domov.Po par kilometrech potkavame armadu a nabizi se možnost shlednout malou bitvu,co už pěkny divny den proč ne.Po bitvě,si kratime cestu lesem a v tom to přišlo,stavime vytahujem detik a jdem se projit........hodinka utekla jak nic,padaj same šrapnely,v tom divny železny signal a radost vykoukla.po očistě přidam do LP k určeni.přeji všem tyle pipaky a překvapeni pod zemi.
vynořili se uzavřeli prujezd
vynořili se uzavřeli prujezd
shledli jsme opravdu malou bitvu,ale pěknou
shledli jsme opravdu malou bitvu,ale pěknou
a pak to přišlo
a pak to přišlo
zlomeny ale krasny
zlomeny ale krasny
za odměnu byli na večeři tvaružky,dobrou chut
za odměnu byli na večeři tvaružky,dobrou chut
17 Stimmen
17 Stimmen

Kommentare

Pěkný kop! ;-)

Že by to byl polcejní palaš?A napíšeš žes potkal bitvu a nenapíšeš kde.A tvargle ty já můžu.Akorát jim dneska říkám že jsou aseptycký.Vůbec nesmrděj. ;-) :-)

bitva o nachove jezirka proběhla na Rejvizu,nikde jsem nenašel upoutavku ani reklamu,nahoda a to tam ted jezdim skoro každy den.ty tvaružky už nejsou co byly je cena je stale vyšší ;-)

Láda Hrušků by z vás měl radost kucíí :-D

Jo a dávám palec za nález ;-)

Paráda,gratuluji . Jinak tvarůžky sice stojijou za hovno, ale ne ty origoš z Loštické prodejny . A navíc tvarůžky je nejlepší polít pivem ,zavřít v teple a nechat vyzrát .Pokud nezačnou samy pochodovat tak to nejni ono o:-) ;-) Poličan je dobrej, ale lepší bude čabajka a do vajíčka namíchat trochu habanero papriček 8-)
Teď ste mě nasrali, musím kvůli vám do ledničky :-/

hmm možu potvrdit že tvargle nésó co bévali :-D teho smradu doženu když si dám romadůr to je rigól o:-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben