Dnešní plážový mrcas.

Aspoň mám na naftu.

     Jelikož včera pršelo, tak jsem se rozhodl místo pole prohledat pláže jednoho hodně známého jezera. Počasí bylo nádherné a nebýt větru tak by jsem tam snad skočil.:-). S vidinou stříbrných a zlatých prstenů a řetízků jsem se dal do prohledávání písčitých břehů. Občas kolem mne prošli lidé na procházce a já kopal jednu pivní zátku za druhou prokládajíc tyto nejrůznějšími kousky alobalů. Naštěstí padly i různé mince od komančů až po platné desetikoruny. Jo a spousta rozlámaných jezdců ze zipů jak se koupání chtiví lidé dostávali ze svých svršků. Takže za mne skvěle prožitý den. Ať Vám to pípá.

15 Stimmen
15 Stimmen

Kommentare

A ještě jsi zapoměl na trhačky :-D :-D :-DVzhledem k prochozenosti této lokality je di žes narazil i na socany. ;-) :-)Ale počasí jsi měl krásný.To já se včera brodil mlhou ;-) :-)

No vidíš na ty jsem zapomněl. :-DJinak oproti tvé mlze jsem měl o hodně lepší počasí. Proto si tak nestěžuji na nálezy. :-D

Kdyby jsi dobře koukal, tak tam na druhé straně je možná ještě v jednom stromě zaseknuta sekeromotyka jednoho nejmenovaného hledače :-) :-P

Lhota? :-)

Lhota. ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben