Hodinka

Sem musel konečně vypadnout aspoň v zaměstnání

Tak sem si dnes konečně na hodinku odskočil s detíkem kousek do lesa , když sem byl zkontrolovat novej vrt na obecní vodu. Prostě sem musel. Nečekal sem , že najdu nějakej zázrak , spíše jen obnovit hledačské instinkty a vypadnout v les , ale štěstí dnes přálo víc než dost a ják bylo hezky , v práci bez nervů, nálezy dobrý a navíc dnes doma sám. Tak prosím omluvte kvalitu ,ale trochu vypaluji červa ;-) To kopátko je zatím jen hodinu po lízačce a ostatní sem nečistil , teda ještě krom té ab rolně. Tři kousky koleček byly klasický osmesátý léta , ale pak padla grešle od Marušky ,tříkrejcar 1800 a šestikrejcar Leopoldův ze 1672 . Můj první celej . Zatím vždy jen půlky. Dva kroužky od holubů , pár drátů, kousky podkov a zavírací kudlík , Ab pecka knofl a trhačka al . Dá se říct, že docela prokopaná hodinka , místo nachozená. Velké množství hřebíků mě docela sralo, ale nechal sem si je na příště . O víkendu to už musím projít v klidu . Jen nevím kam zařadit ten krumpl , protože půl metra od něj byl ten tříkrejcar a přímo o něj byl Poldík a rolnička .
asi jaro
asi jaro
výběr ze směsky z dneška
výběr ze směsky z dneška
poldík
poldík
a druhá strana
a druhá strana
můj nejoblíbenější strášce lesa ,kam chodím
můj nejoblíbenější strášce lesa ,kam chodím
a závěr O:-)
a závěr O:-)
26 Stimmen
26 Stimmen

Kommentare

Za hodinku pěknej mix,hold dobrej oddíl :-D ;-)

Na hodinku fakt super ;-)

:-D :-D :-Deště tak půl hodinky si dávám, pak už asi nebudu trefovat klávesy o:-) V práci naštěstí dýchat nedostávám a zítra za volant nemusím ;-) Jen křoviňák s pilovým kotoučem a vyřezat nálet jakýchsi bukodubů 8-) :-D

Pěknýýý. :-) :-)

Hmm, říkáš za hodinku joo ;-)

Bylo to opravdu na hodinku , jedinej čas ,co sem měl na zašití se o:-) Pak už bych těško zdůvodňoval zdržení 8-) :-D
Jinak se dá říct i strášce ,bo když sem ho viděl prvně v ranním šeru a tupé náladě, tak sem chvílu přemýšlel , co to po mě de o:-) :-D :-D Teď mu nosím při hledačce obětiny pro lepší hledání ;-) ( vždycky odleju u kořenů trochu piva ) ;-) :-D
Jinak ta zima je čím dál teplejší, ale lidi stejně řvou , že se to nehodí do toho vyjet autem :-D

Pěkná sova :-D :-D

Leoš se povedl! ;-)

Kopačka parádní.A ten sukál je fantastickej.Jo sova dobrá.A tu co dělá tučňáka viděls? :-D :-D :-D

Kvaso neviděl :-(
S tou kořalou to taky zkusím . Jednou sem mu dal do ,,huby kus chleba , co sem měl s sebou ,ale salám sem vyžral .Ten den sem tam sebou tak škaredě pleskl až sem málem brečel ,než sem srovnal koleno zpátky . :,-( (Drobet mi nedrží ,kde má ,když se zadaří si ho vyhodit) Od té doby ho už nepodceňuju a raději mu chleba nedávám, abych nepřišel o salám o:-) :-D :-D Ale tvrdej chleba a nebo jabko mu do čuňě hodím , pro zvířátka ;-)

Polda pěknej a kočičák-mončičák nemá chybu :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben