když se nedaří

Dnešek teda stál za prd ;-)

Ráno sem se jaksi hned po blbým vstávání zamotal na WC trochu dýl a už sem si nestihl ani udělat kafe . Servuz měl každou chvíůu dojet a já eště neměl ani zabaleno, tož sem v tom zmatku nechal v lednici základní tekutiny a do velké polní přibalil jen vodu :-( Marťas dorazil na čas a já zrovna vyrážel z domu . Tož sme se nalodili a dopravily na místo startu , v dostatečné vzdálenosti od auta sem to už chtěl všechno odpískat , protože sem nemohl najít zapalovač ,kerej sem měl v jiné kapse než obvykle ;-) Naštěstí sem to včas zjistil a k odpískání nedošlo . zaply sme detíky plni optimismu , že den bude přát a pole taky , ( já nésu polař, tož sem to chtěl taky prubnout) a vyrazily na celodenní hledačku lánů ,které měli něco dát ;-) Vlhkost a viskozita půdy někde odpovídala potřebám běžně zaběhlého detíkáře a místy naopak byla jak beton . Dokonce to dnes mohlo skončit i ošklivým úrazem, když se se už docela rozladěnej z toho množství tub od indulony různých barev rozmáchl a silou kopl do betonové půdy pro další barevný tón. Bohužel asi centimetr pod povrchem byl tak debilní šutr, že sem měl co dělat , abych ubrzdil odražené kopátko mířící na můj ryp.. tvář . Samozřejmě pod šutrem byla zase tuba . To už sme se se Servuzem pomalu vsázeli , při každém cinknutí barevného tónu , jakou barvu ta tuba bude mít , jisti si , že to je zase indulona . No naštěstí se občas vyskytla aj nějaká trhačka a nebo zavařovačka , a jednou sem ve dvaceti číslech překopl ten ,,alobalovej " nafukovací balón . Vedro se nenápadně stupňovalo a kapalin zatraceně rychle ubývalo . Začalo to pomalu smrdět úpalem a já si představoval svou sluncem vybělenou kostru v poli , jak ji míjí osamělý traktorista bez povšimnutí a maximálně trénuje odpal nedopalku žvára do prázdného očního důlku Tož nakonec sme museli uznat , že plán splněn nebude a povolali sme si odvoz ,protože hodina slibovala ještě stále stoupání teploty a domů to byly minimálně dvě hodiny . za jiných podmínek krásné výšlap, ale dnes to bylo bloudění v poušti ;-) Tak ale aspoň se podělím s tou troškou odpadu co pole dalo pod mou cívku a vzal sem to s sebou do kapsy . indulony sem tam už nechával pro kolegy , co půjdou po nás ,aby se mohli bavit stejně jako mi a vsázet se jakou barvu bude mít ta tuba než ji kopne ven
Začátek vypadal slibně a dokonce i nějaké mráček se objevil
Začátek vypadal slibně a dokonce i nějaké mráček se objevil
ale pak přišlo vedro
ale pak přišlo vedro
 bod v polovině naší strastiplné cesty
bod v polovině naší strastiplné cesty
smutná hromádka dnešních ,,úlovků
smutná hromádka dnešních ,,úlovků"
16 Stimmen
16 Stimmen

Kommentare

Předpokládám,že na první fotce je Servuz a na paslední mistr Joe :-D
Jinak pěkná směska,aspoň bylo co kopat ;-)

Na ty vedra - hodně dobrý. :-D

Joo hic je hnus, ale barevnejch signálu bylo dost. Takže dobrej špacír ;-)

Jo indulony a omnia to znám moc dobře, to pak potěší i zachovalej dvouheller ;-)

Tý voé Pyrdo dobrý :-O Jak si na to přišel ? :-O :-D :-D :-D ;-) Jo tak nějak to je , jen ta moje podobizna je z minulé hledačky ,co sme zmokli o deset minut později :-D dneska sem nechal pivo doma :-/
Jinak máte pravdu ,v tom hycu se to dá uznat asi jako dobré lov 8-) :-D :-D

Ty voe, si nedovedu představit tvůj úspěšnej lov :-D
To tam na to musíš mít přívěs ne?
Za mě dobrý, se divím, že mě to ještě nepřestalo bavit, dyk já toho tahám z lovů tak půlku! :,-( ;-)

Klasické pole, když si vyjedu :-) jestli po těchto nálezech se Vám nedaří, tak mně se tímto stylem ne/daří? stejně ;-) u nás dominují trhací víčka ale tak to závaží by potěšilo ;-)

Joe to bylo jasný,cigáro a lahváč,to se nedalo poplést :-D :-D :-D

:-D :-D :-D :-D :-D :-D o:-) ;-)

dvě hodiny bylo myšleno pěškobusem;-) sme se nechali vyhodit na začátku cíle s jasnou a úplně nereálnou představou, že to od těch šesti do třech odpoledne v pohodě ujdem i se spoustou kopání nádherných cílů o:-) :-D :-D :-D ;-)

Co to tam máš za plíšek se zdobnými prvky tam vedle tý ručky z hodin?
Jinak je čest tě takhle vidět, ostrej pohled... :-)

Cc cc si stěžuj.Bys měl vidět co sem našel já.Sem se poflakoval kolem Hranickýho viaduktu.Buď tam řádili indiáni,nebo si při stavbě hráli kdo dál dohodí podložkou.To bylo koleček.A vrškú od kořky a indul=ony byly taky.A když mi padl stříbrňák tak byl dokonale hladkej. :-D :-D :-D ;-) :-)

Na knižní kování je to malý a tenký a dost měkký, vypadá to spíš na zlomenej náramek a nebo spíš nějakou část oděvu dle teho složeného ukončení, kde mohla být sevřená šňůrka ;-)
Pré ostrej pohled :-D :-D :-D Sem se snažil skovávat před deštěm , aby mi nezmoklo cigáro a vyloudit lehký úsměv o:-) :-D :-D :-D
Kvasaku tož aspoň ti ten stříbrňák padl ;-) Tady se stříbrnil jen alobal :-D :-D :-D

No, mně to přijde povědomý. A starý...

Neni na druhe fotce obec Li...a?

Když mrkneš na ten kompas na třetí fotce ,tak vlevo dole je nápověda ;-) :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben