Konečně i s hvězdičkou

Tož dneska to bylo spíš o fyzičce , než o nálezech , ale i tak to bylo super ;-)

Dnes ráno sme si se Servuzem a tátou vyrazili do malebného hlubokého a úzkého údolí , kde to je na obě strany samej stoupák a houští , ale počasí přálo, tož proč né . Bohužel počasí sem podcenil a už v 8:30 sem neměl ani jednoho lahváče a na jazyku sucho jak na poušti. Nebýt vlezlých klošů, tak by mě to asi přestalo bavit, ale naštěstí mě nenechali chvilku myslet na tu žízeň. Nálezy ( krom bordelu ) téměř žádné . Pak v nejblbějším místě ,v naprosto nečekaném místě zvuk jak kus drátu , ale hned i barva , tož to kopnu a naštěstí s dost velkým odstupem od cíle ,abych nepřekopl . pár cenťáků od povrchu na mě koukla letos první ostruha a navíc i s kolečkem ,což je pro mě premiéra. Lehce sem dohledal přezku a zbyteček ostruhy . No a pak zase ten stoupák a mlází. Při konečném ústupu z pozice mi padla ještě ta sekera . Ešus se hodí na droboť před čištěním . Knoflík dělostřelce je Servuzův ;-) šťastni, že sme celí sme to pak zabalili a pro dnešek už jen to chlazené .I když sem byl i prubnout bazén ,bo voda už má 20 stupňů ,takže taky příjemné osvěžení ;-)
Dnešní výřad
Dnešní výřad
13 Stimmen
13 Stimmen

Kommentare

chodit lesní stoupaky v pařaku to je za palec ;-)

Iestli si myslím kde ste byly tak já chodil asi na hřebenu teho údolí.Ostruha parádní. ;-)

To sock - takovej můj adrenalínovej sport , bo manželka dělá na psychině a pré mi stačí kousek a už má domluvenej odvoz pro mě :-D Tož lehce dráždím hada bosou nohou a skouším ,kde je ta hranice ,kdy mě uzná za magora zralýho Chocholouškovi O:-) ;-)
Kvasak - díky , ale estli si tam už chodil , tož se nedivím, že už táhnu enem ten bordel :-D
Depesak díky , mám z ní tak echt radost ,už je v líze ,tož su zvědavé co zbyde ;-)

Hele Elle a Kamzíci :-) ešus máte,tož ty kloše zatrolené uvařiti měli jste ;-) z ostruhy zbude dost,vypadá epesně.U nás ještě kloši schůzujou kdy vyrazí,zatím je od nich klid :-)

dadlo na vaření nebylo moc pomyšlení , bo sme se už vařili sami :-D ;-)

Na hřebenu pofukovalo.tak dali polkoj.Ti kloši. :-D

si tam byl dneska ? :-O

Pěkné, :-) :-) :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben