Kulaté stříbrné

To málo, co mi pod cívkou zastříbřilo za pár let chození po lukách a lesích v kopcích severního záhvozdí...

 

Se skutečností, že přáno není stejně všem, překládám chudé své stříbro ukázkou, vím, není mnoho co jinde v hojném počtu jest, nacházeno v orbě polní i pod lesní hrabankou.   Však málo úrodná jsou pole severní, tam v tom divém kraji Za hvozdem, kde dávno již život i bohatství původní není, však dál si snívám, svůj pohádkový sen...   Není mi podstatou, hledat pouhé světské bohatství, raději já v dávných již neznámých příbězích, nacházím své čiré bláznovství, s touhou i radostí, tam v údolích, lesích, lukách i na kopcích...

40 Stimmen
40 Stimmen
Lovec oceňuje

Kommentare

Hezky napsané,pěkně focené a nálezy fajnové! Moc pěkné ;-)

Parádní! Depot za jedna! ;-)

Moc krásné nálezy.

Kolečka nádherný........

Paráda :-)

Pěkné vše.Gratulace :-)

Jo , parádní počtení i pokoukání . Na chudej kraj toho máš dost ;-) :-D
asi sme taky chudej kraj :-D
A nebo blbě hledám o:-) :-D

Diky vsem za ohlasy, Joe: Je to za cca 4 roky chozeni, to je proste chudy, kdyzu sleduju nektere maniky z lokalit, kde jsou obrovska a stara pole. U nas tech polnosti je malo, spise byly pastviny.

Stříbrňáky jsou fajn. Mám rád když jsou pokaždý jiný. Ale ten depot - je super ! ;-)

Super gratuluji :-O :-) :-)

No tady zas samej kameň :-D pola malý a když sou jakž takž ,tak z nich tahám samý sežraný a sedřený bordel .Z pole mám dobrou jen tu pětikačku a pětimarku :-D depůtek pětimár mi neříká pane, ale ten už zase neležel na poli o:-)
Takže rači prolízám místní lesy a lesíky, který ještě v 19tým století byly stejně políčka, louky a pastviny :-D :-D :-D

Predstava, jak olizujes mistni lesiky, je docela zajiamava :D Delam si prcu, ale rozumim ti. U nas ta pole jsou taky kamenita, ty lesiky, drive pole, tu mame taky, tak je to dost podobny. Treba ten 3 krejcar Jos.I., to je zatim posledni nalezene AG a byl taky v lesiku, kde drive pole a navic mezi utemovanejma sutrama, takze dopad, jak dopad :(

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben