Lotus..aneb když fandí Kvasák...

..poslední dva splněné Kurťákovy sny...

Přátelé,kamarádi...už toho važne necham,nebojte,ale když mne v diskuzi napsala Damned,wafen a Kvasak že by mne přijeli fandit tak jsem jim chtel udělat radost... Kurťak
...další splněnej klukovskej sen...
...další splněnej klukovskej sen...
..to je ON.....
..to je ON.....
...tak jsem ho postavil...
...tak jsem ho postavil...
...hrdina mých snů...
...hrdina mých snů...
..splašený trubky kolem ,,pekáče,,...
..splašený trubky kolem ,,pekáče,,...
..Kvasak fandil...díky...1 f-easter
..Kvasak fandil...díky...1 f-easter
..fandila Damned a waffen..2 absolutně
..fandila Damned a waffen..2 absolutně
..ted tady chvilku nebudu..na řade je ,,řopik,, jdu michat beton..
..ted tady chvilku nebudu..na řade je ,,řopik,, jdu michat beton..
14 Stimmen
14 Stimmen
unbekannt
1396 20

Kommentare

Já si tě našel na netu :-) normálně jsi mě včera po telefonu navnadil a já věděl že přijde pecka :-D :-D :-D

To už si děláš trenky :-O :-O
Betonu asi hóódnĕ :-D :-D
Máš to parádní klubovku ;-)

Jupííííí :-D :-D :-D Nekecal!!! Vyhrával!!!!

Teda už přibrzdi, já jsem se nad sebou takhle jeden zamyslela a výsledkem je seznam snů a přání, který si chci všechny splnit, dokud tady budu... Pravda, budu muset trochu upravit životosprávu, ať se toho dožiju...

Kurtíku SUPEEEEEEEEEEER!!!!!!!!

PS: Ten řopík bude bez motoru, viď? o:-)

ak já si začnu plnit sen na jaře :-D :-D , přihlášku do autoškoly již mám , pár kilo dole též , tak směle na to :-D :-D :-D a je potřeba si plnit sny , jinak člověk vnitřně umře

Stejně ti z toho vznikne Hnička nebo Stachelberg :-D :-D :-D

Hanička ;-)

No představit si to dokážu :-) ještě že nechceš stavět ruskou , to by jsi nenašel dost veslařů :-)

No regulérní blázen.🙈 :-D

Tak tohle je paráda. Tvůj život neni vůbec nudnej. Někde mám nákresy bunkru"Benešáku" co stojí na Jordánu v Brdech. Nic velkýho je na něm i železná kopule. :-D :-D

A my ti ten řopík koupíme. :-D
Co takhle jeden u Liberce? :-P

;-)Kurte,paráda a fandím čím dál víc.Hele asi tě zařadím do archivu o městě. :-D :-Dps,někde v klubovkách sem dělal o historii ECCE HOMA ;-)

Člověk si většinou plní sny až když trochu „zestárne“ a dostane rozum. Já jsem si první sen splnil až v 46-ti letech a to krásný bílý dům, kde budu se svou ženou žít a tam spoustu dětí mít (copyright Turbo). Děti mám teda jenom dvě a už velký.

Další sen si nadělím k 50-tým narozeninám a to tandemový seskok padákem. No a pakliže to přežiju, budu pokračovat dál ve snech.Bude-li to možné.
Bude-li to možné je důležitý faktor, neb prašule jsem narval do baráku a tak je rybářský výlet na Sibiř prozatím v nedohlednu.

A zahrajem si: https://www.youtube.com/watch?v=XgxDxSbhReM
Přeji všem prožité sny.

Já ve 40 papíry na mašinu :-D :-D

Kurt je božský muž, příští týden vyjde příspěvek a v něm se dozvíme že jednou jen tak nahodou řekl „That’s one small step for a man, one giant leap for mankind.“ :-D :-D :-D, samozřejmě s brněnským akcentem ;-)

Kdyz jsme u těch snů tak mám taky jeden splněnej a úplně nechtěně. Před osmi lety nam na první svátek vánoční vyhořel barák od televize. Barušce co byla letos na Mistrovi bylo pět tejdnů. Druhej den byla u nás celá vesnice a na Tři krále jsme bydleli. V opraveném. A tejden na to nekdo zabouchal na dveře a tam tv Barrandov a pořad Splněné sny. Co se pak dělo je nepopsatelný. Kdo na pořad koukal tak to byl díl s názvem Požár. Je to asi i v archivu tv. Bylo spousta lidí co nám splnili sen o normálním životě v čistým baráku. A od tý doby dělám to samé okolí a všem kteří potřebují pomoc a splnit sny. Možná to sem nepatří ale Kurtovo příspěvky a vaše komenty ve mně evokovaly vzpomínky.

waffen - tak to je krásný.
Apropo - vesnice je vesnice, lidi se znají do 7 kolene a mají k sobě jiný vztah.V panelákách bydlí vedle sebe v podstatě cizí lidi.

Teda Kurťáku,ty jsi fakt hustej :-Osmekám před tebou klóbrc :-D ;-)

Asi ti začnu vykat :-D

tak to je veliká paráda o:-) 8-) 8-)

Jo tak to jsi byl ty na té D1 :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben