Narozeninová hledačka

snad to stálo zato

Pred měsícem sem kopl na podiskovanem poli u polní cesty grešly a za 3 dny římana.Zdruhé stran cesty bylo ještě strniště a tak sem čekal až to budou orat .Ve stredu sem tam viděl traktor ale začal orat z druhé strany.Ve čtvrtek sem mněl narozeniny a tak sem se tam vybral navečer něco kopnout.Pro hledače je předsa nejlepší dárek ten co si sám kopne.Do10 minut padla nějaká mince má to nepravidelný tvar tak předpokládám že je stará ale nemúžu ji kvůli stavu určit.Pak padl pozlacený knoflík ,další mince,2zákolníky a nějaké hřeby.byl sem tam 3 hodiny a za tmi sem jel dom.Ráno sem stál už v 5.30.v brázdě a pokoušel se něco najít.Padaly jen hřeby pak asi kousek bronzové jehlice nějaký německý odznak a velký stříbrný koláč co mi zastavil dech.Ale dech se mi hned rozjel lebo sem zistil že je to dekl z hodinek.Po 10 hodinách hledání sem to ukončil.Ten kdo hledá pro peníze řekne že sem našel jen šrot ale já su spokojený.Nejenže padlo jakési pomyslné zlato ale i ten hřeb má nějakou hodnotu minimálně krejcar a zákolník 10 krejcarů a i kyž ne tak furt lepší než nějaké ponožky od vjetmance
Želzné výrobky
Želzné výrobky
Něco mimo železa
Něco mimo železa
Duležitá je spolupráce a príprava půdy
Duležitá je spolupráce a príprava půdy
Menžestr jak na sjezdovce
Menžestr jak na sjezdovce
To neni nález ale je to hezké
To neni nález ale je to hezké
A ještě tohle
A ještě tohle
16 Stimmen
16 Stimmen

Kommentare

Vše nejlepší borče! Traktorista valí naplno, nálezy jsou, maso taky, co víc si přát!

Dost dobrý a to vše kompletně ;-) :-D :-D

;-)to by šlo a vše nej k narozkám. ;-)

Hoši dík ;-)

Pěkný to máš. :-) :-)

No máš toho požehnaně, já jsem na tom poslední dobou stejně, nebo snad i lépe (ještě více železa), ale nemám čas to zpracovat. Až snad za dlouhých zimních večerů, kdy pole zamrznou. Beru vždycky všechno, zpracovávám až je na to čas. A někdy tam objevím i něco zajímavého. ;-)

Hoši dík a schmiede je to tak jak píšeš ;-)

No mas tam krasnej vyber ale co mne nejvic zaujalo, je to male osipane. ;-) :-)

saro dík ;-)a mnělo čistý vysoký signál a pak už bylo ticho :-D :-D :-D

Krása. ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben