Olovo lesní

Trochu toho olova kompresního

V sobotu jsme s kamarádem zajely hledat na jedno místo kde kolega dříve nalezl tu kompresní munici .Celkem se zadařilo oběma. Kamarád měl toho střeliva více a nechal mi je pro syna aby jich měl větší hromádku .Kousek od té munice jsem měl hezký signál a z jedné díry vykoukly 4 bronzové kroužky ,byly u silného dubu , kamarádovi pípnuly ty dvě Ag mince oba VI krejcary také v jedné dírce, poté mi pípnul ten tesák ( celková délka 29 cm, ostří 20 cm a síla hřbetu tesáku 9 mm) půjde do místního muzea , ostruha byla pohozená u stromu .Na vše dohlížel pan Pů Tak se podívejte .Medvídka nalezl kamarád a nechaly jsme jej hlídat stanoviště .
10 Stimmen
10 Stimmen

Kommentare

;-)pěknej tesák,i to ostatní. ;-)

Vydařená sobota :-) moc pěkný kolečka, i to ostatní ;-) jednou jsem našel Včelku Máju :-D byla tak do pasu... tak jsem ji pukl pod pažó a odnesl z lesa ;-)

To je pane kulek. Já jednou vyndal z jednoho ztrouchnivělýho kmenu kolem 30 kousků... :-D

Kolegové moc děkuju za komentáře ten medvídek je také z nějaké akce a byl vysoký tak60cm byl z části naplněn plynem ,svítil hezky do dálky

Tak dnes jak tesák tak i ostruhy odevzdané do místního muzea .

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben