Poslední letošní hledání za pěkného počasí :)

V sobotu bylo nádherně tak jsme na polích strávili cca 6hodin, krom pár plomb a polomrtvých mincí mě potěšíl držák ocilky v podobě psíka :)

Vše pole, mohlo být víc, ale vyhnal nás místní zemědělec kterému jsme stáli na pozemku. Pole jako kráva pouze zde "pěstuje" trávu na sušení, ale prej povolí to jednomu tak tam bude mít další den celej regiment hledačů. :(

6 Stimmen
6 Stimmen

Kommentare

Snad nebylo poslední :-)

..asi jo tady je 10 cm sněhu a mínus 2.... :-(

Místní zemědělce musíš odradit - doporučuji špinavé maskáče, 110 kg živé váhy, palice na ježka a v ruce si lehce pohupovat ostře nabroušenou polní lopatkou. Většinou se přiřítí, zdvořile se dotáží jak to jde a zase mažou pryč. :-D :-D :-D

Tak u nas už taky napadlo :) k zemědelci budu chodit zase příští rok až poseká tu svojí trávu, nejlepe při měsičku mam to od baráku 100m :) No každopadně je to známej a docela mě nasral no. Prej kdyby mě neznal hned by na nas vlitnul :), švagr hraje ragby ma skoro 100kg a myslím že by to zemědělce nedopadlo dobře. Přitom jim člověk čistí pole od munice a podobných sraček :)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben