Třikrát

V terénu

Ve čtvrtek jsem vyrazil sám na pole, nová lokalita a hned první kop ag kolečko. Takže plán splněn hned na začátku. Potom ještě padlo pár zajímavých věcí. V pátek s parťákem do lesa. Les krásnej, signály žádný. Tak jsem utekl na pole. Tam to začalo pípat, než jsem se ale stačil rozjet, tak mi prasknul detík. Do toho začalo pršet a ke všemu se mi ještě ztratil parťák. Naštěstí to dobře dopadlo. Sobota propršená, tak jsem si to dnes vynahradil. Plán byl pole,kvůli blátu jsem to přehodnotil. A jak jsem z těch lesů hořkej, bylo to nakonec docela překvapení :)
První kop
První kop
Jablíčko
Jablíčko
Krasavice
Krasavice
Knoflík i s nití
Knoflík i s nití
Tgm
Tgm
Páteční katastrofa
Páteční katastrofa
Nedělní les
Nedělní les
Směska
Směska
13 Stimmen
13 Stimmen
unbekannt
742 5

Kommentare

Opět povedené kolego ;-)Ještě že mi dva nechodíme spolu.To by byl pohled :-DDva blázni co se skoro u všeho zastaví a fotí i blbosti.Ale co já mám ten okamžik když to vykoukne že země nejraději i třeba dvouheler.Když už to máš doma tak to na zahradě nebo v květináči tak nevyfotíš.A jak je to doma už mě to nezajímá.Hlavní je lov né kořist.Akorát u těch ryb jsem to dotáhl tak že co chytím vyfotím a pustím.U nálezů si to nedovedu představit natož u vltavínů a zlatin.Nedovedu si představit že pár hodin rejžuju sleju výsledek,dočistim,udělám fotku a chrstnu to do řeky o:-)U ryb my to ani nevadí a to jsou tam možná větší náklady :-)bude to asi ale hlavně tím že je skoro nejím a nemám tu pstruhy a siveny.Candát,okoun,štika mi občas žaludkem projde :-D

Jo a promiň kolego nechtěl jsem tě jako sebe nazvat bláznem.To mělo být v uvozovkách.Myslím že jsme úplně normální ;-)

tumam-s obojím naproti souhlasím ;-) :-Da jak říkám ještě že nechodíme spolu :-Ouž takhle se hecuju s kamarádem kterého vidím max 12x za rok.A hledat s tebou tak bych jako OSVČ zkrachoval jak bych byl furt s detektorem v terénu ;-)

Omlouvám se mělo tam být-s obojím naprosto souhlasím ;-)

Moc pěkné. :-) :-) :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben