Vzhledem k počasí, by chodil po tmě i Dušín

Vedra jsou úmorná, ale pole láka :)

Tak jsem zmožení vedrem poseděli u nás na verandě (Melda, Stražce, Křema a já) a na hledání vyrazili až když sluníčko hezky zapadlo za kopec. Měsíček hezky svítil, foukal vítr a vůbec to bylo super i když nic moc nepadlo. :) Mára

23 Stimmen
23 Stimmen

Kommentare

V noci jsem to ještě nezkoušel. Já mám někdy problém to dohledat ve dne a natož v noci ;-)

Já se v noci bojím,po poslední noční akci v roce 2010 sem měl nepříjemný zážitek u stracené vesnice,od té doby po setmnění radši dom :-D

Taky jsem byl tuhle večer na políčku za vsí. Docela dobrý ale les bych nedal :-OMožná bych si znečistil spodní prádlo :-( Vnoci má les jiné zvuky jak ve dne.

My chodíme téměř výhradně po nocích a zatím dobrý! ;-)

Pěkně si to na tom stole zamet :-D Takže palec ;-)

Nic moc nepadlo?Tolik toho kolikrát nenajdu ani za světla 8-)

No vidíte, kdo ví, kolik tam toho ještě zůstalo ! Za noc palec ! ;-)

Zůstalo toho tam jistě mnoho, neb je to lán pole jako prase :). Noc byla krásná, teplá a i komáři mi nakonec dali pokoj a šli chrňět. :-)

P.S: je známé, že se člověk vrací ve svých stopách ať chce nebo nechce. Cestou k autu jsem si tak našel vlastní láhev od kafe. Aniž bych to tak tušil, řekl bych že jsem šel stále stejnou trasu.

P.S2: jsou to kolečka všech čtyř účastníků, smetli jsme to na hromádku na verandě ráno když se popíjela káva. Pokud jse to tak nějak počítali, tak za ty tři hoddiny hledání to byl na každého průměr 7 mincí, 3 knoflíky a nějaký ten myslivec a kulovnice ;-)

Vůbec se divím, že jste v té sestavě a ještě k tomu za tmy tu hromadu našli. V noci jsem ještě nebyl, protože toho najdu málo přes den a bojím se kanců. :-D

Po tmě já se bojím :,-( :-O

Pěkná zpráva. Jinak já chodím mimo léto zásadně v noci (na pole samozřejmě, z lesů se většinou po tmě vracím). Z kanců mám taky boby, jednou už jsem běžel o život. Špatné je to s myslivci - člověk se bojí, aby ho nějaký podnapilec v noci nepicnul.
Ve dne se mi na pole nechce, neboť díky tomu co o nás šíří někteří archeologové a památkáři, je pro mně hledání na poli přes den před zraky projíždějících řidičů mnohem negativnější adrenalin, než chození za tmy.

Noční neéé ;-), jinak dobrý. ;-) :-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben