Bronzový pamětní zemědělský odznáček

Jednoho dne jsme se rozhodli, že půjdeme hledat do lesa. Přijeli jsme k lesu a zjistili jsme že je vedle něj louka, tak jsme ji šli omrknout. Bohužel jsme ještě nevěděli, že tato louka byla dříve skládka :/.
Plno železa, bordelu, smetí, no prostě hrůza. Poté co jsme opustili les, mně detektor hlásil takovej pěknej hlasitej signál, vykopal jsem a zjistil jsem, že je tam nějaká osoba a vzadu na tom je špendlík-odznak! detektor mi hlásil ještě že je něco v té díře. Další kop a byl to kus plíšku s nějakými nápisy.
V autě jsem začal zkoumat, co to asi je, bohužel se to nedalo přečíst, přijel sjem domů vypláchl ve vodě a bylo tam napsáno: Oslava 100letého výročí používán ruchadla vynálezu bratrancčí Veverků z rybitví (nějaké datum) a rok 1927. Poté jsem zapl internet a začal googlit. Zjistil jsem že je to bronzový pamětní odznáček 100 let od vzniku ruchadla. Jediný nález za moje první hledání se Zerem. Radost! :)

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Bundes- und Zivilabzeichen (3 Meinungen), Tschechoslowakei (1 Meinung) Chorche007: Tschechoslowakei, : Bundes- und Zivilabzeichen, dynamo: Bundes- und Zivilabzeichen, cobasico: Bundes- und Zivilabzeichen

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Bronzový pamětní zemědělský odznáček
Bronzový pamětní zemědělský odznáček

Fundumstände

Lokalität:Jihomoravský kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:10 cm
Verwendeter Detektor:Golden mask LP Zero 30
2 Stimmen
2 Stimmen
angezeigt:
521x,
Kommentare:
0,
Finder:
Chorche007 Chorche007
Fotografiert:
der 2. Januar 2019,
Eingefügt:
der 2. Januar 2019

Kommentare

Im Chat gibt es keinen Beitrag.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben