Knoflík. Prosim nevíte o něm něco víc?

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Wappen (6 Meinungen), Knöpfe und Schalter (1 Meinung) bambino1985: Knöpfe und Schalter, kovboj78: Wappen, jarkan: Wappen, nikamov: Wappen, jura4799: Wappen, SirMaik: Wappen, Sygy: Wappen

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Knoflík. Prosim nevíte o něm něco víc?
Knoflík. Prosim nevíte o něm něco víc?

Fundumstände

Lokalität:Vysočina
3 Stimmen
3 Stimmen
angezeigt:
573x,
Kommentare:
5,
Finder:
bambino1985 bambino1985
Eingefügt:
der 23. April 2017

Kommentare

Přišíval se na kabát, pak se ztratil, Ty jsi ho našel a to je asi tak všechno co o něm vím. Mám už tři tak asi jen nějaký oděvní průmysl. Ale možná se pletu

Mam knofliku plno,ale tento mě zajimal jestli je třeba z nějaký uniformy nebo tak něco... Kluci jsou tu dost našlapani a vždy určí...nikde jsem ho nenašel abych si ho určil a když vidím zepředu i zezadu nějaký erb tak mě zajímá ale třeba máš pravdu třeba jen v zimě někomu odpadl s pupku 8-)

Myslím, že knoflík už je dosti poškozený na to, aby se ten erb/rod dal určit. Koruna je knížecí, ale nejdůležitější je ten erb uprostřed. Kolik na něm napočítáš těch pruhů? Je na něm i něco jiného než jen ty vodorovné pruhy?

Na ty první fotce si myslím že je tam letopočet 1717 ale nevím to jistě je to na 1fotka 40minuta :-D :-D ;-)

Letopočet v erbu?!?!?!? To určitě ne. Dole, pod erbem, by mohla být páska s nápisem, ale z té fotky to nelze poznat. Jak už jsem psal, nejdůležitější je to, co je na erbu uprostřed mezi těmi lvy.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben