Knoflík. Prosim nevíte o něm něco víc?

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Erbovní (6 názorů), Knoflíky a spínadla (1 názor) bambino1985: Knoflíky a spínadla, kovboj78: Erbovní, jarkan: Erbovní, nikamov: Erbovní, jura4799: Erbovní, SirMaik: Erbovní, Sygy: Erbovní

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Knoflík. Prosim nevíte o něm něco víc?
Knoflík. Prosim nevíte o něm něco víc?

Okolnosti nálezu

Lokalita:Vysočina
3 hlasy
3 hlasy
zobrazeno:
572x,
komentářů:
5,
nálezce:
bambino1985 bambino1985
vloženo:
23. dubna 2017

Komentáře

Přišíval se na kabát, pak se ztratil, Ty jsi ho našel a to je asi tak všechno co o něm vím. Mám už tři tak asi jen nějaký oděvní průmysl. Ale možná se pletu

Mam knofliku plno,ale tento mě zajimal jestli je třeba z nějaký uniformy nebo tak něco... Kluci jsou tu dost našlapani a vždy určí...nikde jsem ho nenašel abych si ho určil a když vidím zepředu i zezadu nějaký erb tak mě zajímá ale třeba máš pravdu třeba jen v zimě někomu odpadl s pupku 8-)

Myslím, že knoflík už je dosti poškozený na to, aby se ten erb/rod dal určit. Koruna je knížecí, ale nejdůležitější je ten erb uprostřed. Kolik na něm napočítáš těch pruhů? Je na něm i něco jiného než jen ty vodorovné pruhy?

Na ty první fotce si myslím že je tam letopočet 1717 ale nevím to jistě je to na 1fotka 40minuta :-D :-D ;-)

Letopočet v erbu?!?!?!? To určitě ne. Dole, pod erbem, by mohla být páska s nápisem, ale z té fotky to nelze poznat. Jak už jsem psal, nejdůležitější je to, co je na erbu uprostřed mezi těmi lvy.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru