Nečekaná návštěva

Když jsem se v sobotu vracel po obědě z práce volal LuckyLuky že má cestu kolem jestli někam nezajdeme.Tak jsem mu řekl ať se zastaví u nás doma a dojel si po třech měsících vyzvednout detektor.Musel jsem trochu potrénovat na zítra.Tak jsme dali pár hodinek v lese a dohodnuli že bude u nás spát a že zajdem do hospody.Dopoledne po kávě mladá udělala kotrče s vajíčkama,Luky mi pomohl sestavit regály do špajzu a protože bylo po obědě docela horko rozhodli sme se jít zchladit do vody.Suma sumárum jsem to ve všem prohrál.Nálezů detektorem měl Luky víc,větší zlatinu a nakonec i o setinku větší množství.Jediný v čem jsem ho porazil bylo množství piv:-)Ať se vám daří kolegové.

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Naturgold-Gold-Gold-Gold-Halbedelsteine (4 Meinungen) petroff: Naturgold-Gold-Gold-Gold-Halbedelsteine, GATTO: Naturgold-Gold-Gold-Gold-Halbedelsteine, kovboj78: Naturgold-Gold-Gold-Gold-Halbedelsteine, PapaBruto36: Naturgold-Gold-Gold-Gold-Halbedelsteine

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Nečekaná návštěva
Nečekaná návštěva
Nečekaná návštěva
Nečekaná návštěva
Nečekaná návštěva
Nečekaná návštěva
Nečekaná návštěva
Nečekaná návštěva

Fundumstände

Lokalität:Jihočeský kraj
Bodenzustand:Nass
Fundtiefe:20 cm
Verwendeter Detektor:Pánev,síto,lopata
21 Stimmen
21 Stimmen
angezeigt:
2345x,
Kommentare:
12,
Finder:
jiva jiva Twitter
Fotografiert:
der 12. September 2020,
Eingefügt:
der 13. September 2020

Kommentare

:-O :-O

:-O paráda jivo 8-) ;-)

GOLD :-D ;-)............hezký...

Krásná práce :-)

Máš tam toho jako maku :-O :-D :-D :-D

Paráda, to by mě taky bavilo 👍🏻🍺🍺🍺🍺🍺

Díky kolegové ;-)To jsem měl v plánu ject do Pikovic ale kvůli několika okolnostem jsem se musel víceméně motat kolem komína.

Jestli jsi vypil víc planktonu, tak příště zaboduješ na celé čáře. Gratulace! ;-)

:-D Jen sem si nebyl vyzvednout detík, ten mám sebou stále. Chtěl si říct, že sis ten svůj chťěl po třech měsících zapnout, ne? :-D Dobrej víkend, neplánovaný akce jsou nej ;-)

Poslední fotka nemá chybu. Tomu říkám výbava na hledačku👍 :-D

LuckyLuky-Já si jel ten detektor opravdu vyzvednout těsně před tím než si dorazil.Měl ho celé ty tři měsíce u sebe kamarád bagrista kterej ztratil klíče od bagru :-DTak teď dopiju kafe,Naházím krámy do auta a vyrážím směr muzeum ;-)Dneska bych rád stříbro.

Asi jsem si to blbě přečet, nb jsi to špatně napsal o:-) Ale tak to vyznívá, jak kdybych si ho jel k tobě vyzvednout já :-D Super, pošli mi pak nějaký fotky z terenu, samozřejmě mi stačí to co najdeš, tak na dlani proti zemi, aby archaci neremcali :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben