Poradíte?

Kategorie des Artefaktes

Identifizierte Kategorie:
Ansichten der Benutzer: Messing (3 Meinungen), Arsenbronze-Schilde (1 Meinung), Schaltflächen (1 Meinung), Bronze (1 Meinung) haidrich: Messing, GATTO: Messing, srsnak: Arsenbronze-Schilde, Franz1983: Schaltflächen, Kapsa: Messing, --JSC--: Bronze

Melden Sie sich an und helfen Sie, diesen Fund zu bestimmen.

Fotografie

Poradíte?
Poradíte?

Fundumstände

Lokalität:Jihomoravský kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:5 cm
Verwendeter Detektor:Garett
1 Stimme
1 Stimme
angezeigt:
886x,
Kommentare:
4,
Finder:
Honzajs12 Honzajs12
Fotografiert:
der 2. Januar 2021,
Eingefügt:
der 5. Januar 2021

Kommentare

Knoflík s opisem. 8-)

FEIN - německý reklamní text, který znamená přesný / krásný / úžasný , je kombinován se slovy GILT, HOCH, PLAT a PLATET.

GILT - segment reklamního textu v angličtině, což znamená zlacený , někdy se vyskytuje jednotlivě, ale nejčastěji je kombinován se slovy: BEST, DOUBLE, EXTRA, FEIN, GUARANTED, ORANGE, RICH, SUPERB, TREBLE a WARRANTED. Samotné označení GILT se nachází na britských mosazných knoflících vyrobených v první polovině 19. století. Tato tlačítka se objevila s příchodem nového stroje na výrobu tohoto typu tlačítek a rychle se stala velmi módní. Mnoho z takto označených knoflíků bylo vyrobeno z mosazi a mělo povlak ze skutečného zlata, ale ten byl často velmi tenký a kvůli leštění knoflíků měl tendenci rychle se opotřebovávat. Postupem času byly použity silnější vrstvy zlata, což bylo naznačeno příslušnými nápisy, například: DOUBLE GILT, TREBLE GILT.
;-)

Vy ste normálně skveli diky

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben